WordPress Woocommerce Webshop Maken

Het is verstandig om aan te vinken dat je btw in rekening gaat brengen en bepaal vervolgens hoe je jouw prijzen wil invoeren. Als je bijvoorbeeld WordPress website 30 euro invult bij de kosten van een product. Wil je dan die prijs tonen aan de klant? Een prijs waarbij 21% belasting inbegrepen is?

Hier kan je een betaalprovider kiezen. Als je voornamelijk met iDeal wil werken, dan kan je het best voor de Nederlandse betaalprovider Mollie gaan. Bij Mollie betaal je maar 0,25 per betaling en bij Stripe betaal je 25 cent en 1.four% van de sales. Mollie is dus een stuk goedkoper. P.S. Richt je voornamelijk op het buitenland?

Verder is het hebben van minimaal één productpagina handig als we straks een thema gaan kopen en installeren. Dan kunnen we direct zien hoe de webshop er echt uit komt te zien.

Hoe Word Je Rijk Met Een Website? (dit Is Mijn Roadmap!)

De WordPress plugin: WooCommerce installeren De plugin WooCommerce voegt alle functies toe die je nodig hebt voor een webshop. Vul rechtsboven in het zoekveld ‘WooCommerce’ in. Klik daarna bij de optie ‘WooCommerce’ op ‘Nu installeren’. Na het activeren kom je terecht op de installatiewizard van WooCommerce.

Dan kan het zijn dat Stripe misschien beter is. Daar betaal je minder bij creditcard transacties. Het gaat om dit second om het leren hoe je producten toevoegt.

Professionele WordPress Webshop Met Woocommerce Laten Ontwikkelen?

De omzet is in dit geval 24,79 euro. Of wil je dat de btw er nog bovenop komt? Dus bij het afrekenen krijgt de klant pas de prijs te zien met btw, dit wordt dan 36,30.

Waarschijnlijk staat dit al goed. Daarna weer op ‘Doorgaan’ klikken. Stap three: Verzendingen en belastingen Vul vervolgens in of WordPress hosting je fysieke producten gaat verzenden. Ga je bijvoorbeeld e-books verkopen of andere digitale producten, dan kan je deze uitvinken.

Bovenaan kan je de productnaam invullen. Dit wordt ook de titel van de pagina. Het gele gedeelte komt onderaan het product komt te staan. Het blauwe gedeelte komt naast het product te staan.

Wanneer je verkoopt aan particulieren dan zie je dat bijna iedereen kiest voor inclusief btw. Bij het verkopen aan bedrijven verschilt het, omdat bedrijven wordpress webshop btw terug kunnen vragen. verkoop je producten met een lager belastingtarief? Dan kan je later bij ‘belasting-instellingen’ het tarief aanpassen.