WordPress Website Maken Met Onze Gratis Lessen

Ben je er klaar voor om nog meer te leren? Titels en omschrijvingen toevoegen aan je artikelen voor in de zoekresultaten

Voor Iedereen Een Geschikt WordPress Hosting Pakket

Toen we eerder in dit artikel web begonnen met een WordPress web site maken, hebben we ook de plugin Yoast web optimization geïnstalleerd. Deze plugin is een uitstekende keuze als je de zoekmachine optimalisatie van je web site wilt verbeteren. Je kunt op iedere pagina zelf de titel en omschrijving kiezen. Om de titels en omschrijvingen toe te voegen aan een pagina op je web site, kunnen we naar “Pagina’s -> Alle pagina’s” gaan. Bewerk vervolgens een pagina waar je een titel en omschrijving aan wilt toevoegen en scrol naar de Yoast SEO box.

Meld Je Aan Voor De Gratis Workshop

Aan de rechterzijde zal je dan numerous opties zien staan met betrekking tot het blok dat je geselecteerd hebt. De standaard editor van WordPress is erg uitgebreid. Wil je er meer over leren, dan raad ik je aan om het artikel WordPress Gutenberg editor uitgelegd te bekijken. Je leert dan echt alles over deze editor. Website maken – Extra ideas wordpress webshop die handig zijn om te weten

Kies de optie die het finest bij jouw website previous. Het andere blok kun je verwijderen WordPress hosting door op Meer opties te klikken en vervolgens op Blok verwijderen. Wil je iets van een bepaald onderdeel aanpassen?

Nog Meer Plugins

Ben je klaar met je eigen WordPress website maken? Waarschijnlijk niet, want een website is nooit af. Ik heb daarom meerdere tips wordpress website voor je op een rijtje gezet waar jij wellicht iets aan hebt voor jouw website.