WordPress Website Leren Maken?

Dit is echter niet genoeg om je web site veilig te houden; daar moet je zelf ook iets voor doen. Download bijvoorbeeld alleen betrouwbare plugins, update regelmatig en zorg dat je inloggen voor hackers additional WordPress hosting moeilijk maakt. Hier lees je alles over hoe je je WordPress website zo goed mogelijk beveiligt.

1 Het Aanschaffen Van Een Betaald WordPress Thema

  • HTTPS instellen op je nieuwe WordPress website
  • Met andere woorden, het is tijd om eindelijk in te loggen op onze website.
  • Je doet dit door web als hierboven op de afbeelding de optie op “blauw” te zetten onder HTTPS Enforce.
  • Je kunt dit het finest direct doen, omdat je anders nog technische handelingen moet doen in de database om echt alle URL’s over te zetten op HTTPS.

WordPress blijft maar verbeteren en vernieuwen. Met dank aan de open-supply code en innovatieve ontwikkelaars. Er komen regelmatig nieuwe functies of plugins bij bijvoorbeeld. De backend en WordPress-editor zijn jarenlang wel ongeveer hetzelfde gebleven, wat werken hiermee heel prettig maakt. Tot afgelopen jaar toen WordPress 5.zero wordpress webshop met de geheel vernieuwde Gutenberg editor kwam.

Dit is even wennen, maar heb je ook snel weer onder de knie. Bovendien kun je de klassieke editor ook nog gewoon blijven gebruiken. Duizenden thema’s om uit te kiezen Veel mensen zijn dol op WordPress omdat er zo ontzettend veel thema’s (lay-outs) zijn om uit te kiezen.

Of je nu iets wilt weten over CSS, een plugin of over hoe de editor werkt: Google heeft het antwoord. Op deze website vind je trouwens ook een heleboel handige WordPress-ideas. Met de populariteit van WordPress stijgt ook het aantal hackers die geïnteresseerd zijn in jouw web site. Daarom heeft veiligheid een hoge prioriteit. Zowel het CMS als plugins worden constant ge-replace, waarmee onder andere veiligheidslekken worden gedicht.

Zeker voor startende ondernemers of kleine bedrijven is dit ideaal. Je kunt natuurlijk een dure zelfgebouwde HTML website laten maken, maar dan heb je dus ook altijd ondersteuning nodig om iets aan te passen. Ik vind het juist belangrijk dat iemand zelf overweg kan met de web site, dat geeft een hoop vrijheid.

Het Internet staat namelijk bomvol handleidingen en video’s over WordPress. Daarnaast zijn er vele fora waar gebruikers elkaar helpen met vragen en problemen. Daarnaast zijn er vele blogs in elke taal over alles dat met WordPress te maken heeft.

Ook zijn er vele plugins waarmee je je web site kunt vertalen in zoveel talen je wilt. En nog veel meer further woocommerce functies waarmee je altijd vindt wat je zoekt. Zoek op Google naar hulp voor je probleem of vraag en je vindt direct de oplossing.

Er zijn duizenden plugins waarmee je je web site nóg meer kunt aanpassen naar je wensen. Of het nu gaat om een bepaald soort contactformulier, social media knoppen of het toevoegen van testimonials: met WordPress kan het allemaal.