WordPress Website Bouwen

WordPress aanpassingen en support WordPress internet hosting en beheer website

Goedkoop

In dit geval zullen wij samen overleggen hoe de bestaande content beter in een nieuw template kan worden weergegeven. Met behulp van de juiste plugins en eventuele template aanpassingen wordt de oude web site omgezet naar een nieuwe en responsive web site. Een website is geen statisch object en daarom is het belangrijk dat de website woocommerce met uw bedrijf meegroeit. Denk bijvoorbeeld aan compleet nieuwe secties, een webshop met WooCommerce of kleine aanpassingen, zodat het template er weer als nieuw uitziet. Natuurlijk kunnen wij voor u ook verschillende eigen widgets of plugins ontwikkelen.

Design en WordPress theme op basis van een huisstijl Er zijn verschillende manieren hoe een web site met WordPress kan worden gebouwd: U begint met een nieuwe website en gebruikt voor deze web site een WordPress template

Een bestaande web site wordt omgezet naar WordPress. Hierbij wordt er eerst gekeken of de web site structuur van uw huidige web site geschikt is voor WordPress. Met deze informatie wordt dan een nieuw template gebouwd. Bij een zeer grote website worden de gegevens met behulp van een speciale conversie device of plugin geïmporteerd. U heeft al een WordPress website en deze moet worden aangepast.

Responsive web site design en WordPress Is uw huidige website nog niet responsive? Dan wordt het hoogste tijd om met ons over een nieuwe responsive website te praten!

Het WordPress CMS is al enkele jaren responsive, waardoor het mogelijk is om uw WordPress website ook through uw mobiele telefoon te beheren. Alle populaire WordPress themes zijn daarnaast responsive en zien er prima uit op mobiel én pill wordpress website. Kortom, met WordPress is de responsive web site geen extra, maar een standaard. Met welke WordPress dienst mogen wij u helpen?

Het juiste WordPress hostingpakket voor elke web site Websites installeren en vullen met uw teksten en afbeeldingen Graag bespreken wij vrijblijvend uw web site WordPress hosting plannen.

  • Een geweldige prijs-kwaliteitsverhouding.
  • Je krijgt ook nog ingebouwde WP caching en de mogelijkheid om testomgevingen te maken met een druk op de knop.
  • Dit pakket is ideal wanneer je net begint en plannen hebt om meerdere web site te maken of verder te groeien en het serieus aan wilt pakken.
  • Los van de verschillen per pakket zijn er ook een aantal foundation options die je bij ieder pakket van SiteGround krijgt.

Uw WordPress web site optimaliseren Elke WordPress web site heeft een aantal optimalisaties nodig om goed te kunnen presteren. Door de juiste plugins en code aanpassingen maken wij uw web site niet alleen sneller, maar ook veiliger. Naast de technische optimalisatie kunnen wij uw web site ook optimaliseren voor Google.