WordPress Webshop Maken Met Woocommerce

Alles wat je van tevoren bedenkt, maakt keuzes verderop in het stappenplan makkelijker. Het is altijd ons doel geweest om mensen achter de web site zoveel mogelijk te ontlasten en faciliteren. We willen jou voorzien van de meest hoogwaardige technologie en deze toegankelijk voor je maken… Dan kan het een goede keuze zijn om bij het basis thema te blijven. Het basisthema ziet er prima uit en hoef je niet of nauwelijks in te stellen.

WordPress wordt veelal gebruikt voor websites en webshops. Beide zijn een prima keuze voor een webshop maar alleen WordPress is interessant voor een standaard web site. Het voordeel van deze twee giganten is eigenlijk dat u altijd de keuze heeft voor plug-ins. Deze plug-ins maken u het leven een stuk eenvoudiger omdat deze twee u vrij eenvoudig kunnen helpen met bepaalde eisen. Zo scheelt dit ons veel codeerwerk en scheelt dit natuurlijk ook in de totale kosten. Bij Thab Design krijgt u een Woocommerce webshop die vertrouwen uitstraalt. Een snelle en veilige webshop is van belang om uw klanten gemakkelijk door het bestelproces heen te laten wandelen.

Ook moeten we nog even in de customizer naar de WooCommerce instellingen kijken. Hiervan uit kunnen we de styling rondom de productpagina’s aanpassen. Ook kunnen we hier dingen veranderen aan de winkelmand, of aan de afrekenpagina. Hieronder zie je een voorbeeld van dingen die we kunnen aanpassen aan de shop. Het aanmaken van menu’s vind ik ook bij de basisinstellingen horen.

Vele Mogelijkheden

HetWordPress compleet hostingpakket van € 30,00 per maand van xel is ideal voor het maken en runnen van een WordPress webwinkel. Er komt redelijk wat bij kijken – daar gaan we niet over liegen.

  • De e-commerce oplossingen die wij bieden stellen je in staat om met je WordPress WooCommerce webshop eenvoudig de juiste doelgroep op het juiste moment te bereiken.
  • Hier kunnen nog veel andere bedrijven van leren..I really have had Monkey Vision make my new website and really ‘wow’, the result is amazing!
  • Doordat ik al vele jaren werk en daarbij ook mijn eigen kleine handeltjes heb gehad, wil ik wel eens een kleine investering doen.
  • Ze zitten boordevol additional settings en geven mogelijkheden om zonder technische kennis uw productpagina’s precies zo te stylen als u dat wilt.

Een e-maillijst is eigenlijk niks anders dan alle mensen die in jouw e-mail systeem staan, als het ware je nieuwsbriefbestand . Zoals je eerder in dit artikel hebt gelezen zullen er genoeg mensen zijn die niet zullen kopen woocommerce tijdens dit bezoek aan jouw webshop. Hoe kun je ervoor zorgen dat deze mensen jouw webshop niet gaan vergeten nadat ze wegklikken? Juist ja, door er voor te zorgen dat ze zich inschrijven om mails van je te ontvangen.

Wat Heb Je Nodig Voor Een WordPress Webshop Woocommerce?

Ten eerste zorgen we ervoor dat uw klanten altijd de mogelijkheid hebben om bij u te winkelen. Ook als u ligt te slapen kunnen er potentiele klanten op uw web site zijn om aankopen te doen. Uw webshop zal gelinkt zijn aan betaalwijzen die uw bedrijf voor ogen heeft; bijvoorbeeld creditcard, PayPall en iDEAL.

Bas is bekwaam, communiceert helder en zeer betrokken! Hij heeft ons voorzien van een goede, mooie website welke hij ook kundig onderhoudt. Wij houden van heldere communicatie, goede afspraken en een eerlijke prijs. De webshops bouwen wij gericht op de resultaten in Google. Met dit populaire CMS beheer je eenvoudig zelf je web site. Heb je een functionaliteit nodig die niet standaard zit ingebouwd?

Bij ons begint elke web site met een kopje koffie, zodat we al jouw wensen duidelijk kunnen doornemen. Daarnaast ondervinden we dan gelijk of wij een geschikte companion voor jouw web site of webshop zijn.

Nu moet ik er wel bij zeggen dat dit enkel zin heeft als iemand ook daadwerkelijk het grootste gedeelte van de dag de reside chat kan bemannen. Zo kun je eenvoudig Mailchimp, Google Sheets en tal van andere tools koppelen aan WooCommerce. Een handige plug-in om dit zelf te realiseren is Upsell Order Bump Offer for WooCommerce. Laat ons deze onderhouden zodat jij je kunt concentreren op andere zaken. Zoek vervolgens tussen je geïnstalleerde plug-ins, deze plug-in op en klik op settings. Ik heb er voor gekozen om in mijn webwinkel alleen de iDeal betalingsoptie te implementeren.

Wanneer je bij ons je webshop laat bouwen krijg je een professionele webshop, volledig naar wens en afgestemd op jouw wensen en eisen. Bij de realisatie van een webshop komen naast het design en de techniek ook nog andere belangrijke zaken kijken. Er moeten mooie productfoto’s gemaakt worden en er moeten doelgroepprikkelende teksten geschreven worden. En misschien wel de grootste uitdaging; bezoekers naar jouw nieuwe webshop trekken. Zoekmachine-optimalisatie, Online Marketing en Social Media spelen hierbij een grote rol. Wij geloven in de kracht van samenwerken, in ons netwerk kennen we specialisten die hierbij een rol zouden kunnen spelen. Er komt veel kijken bij het opzetten en optimaliseren van een on-line winkel.

Dan kan je de overige foto’s toevoegen bij ‘Productgalerij’. Die foto’s zijn zichtbaar op de productpagina zelf. WordPress hosting Bij ‘productafbeelding’ vul je de afbeelding in die zichtbaar is op de productpagina en op de categoriepagina’s.

Ideal met Mollie werkt prima en beperkt de administratie omdat ik 1 keer per maand een uitbetaling heb met bijbehorende factuur. Ik heb destijds veel opensource pakketten uitgeprobeerd. Vooral omdat ik het leuk vond en er eenvoudig de tijd voor had. De meeste waren te ingewikkeld en/of moeilijk website bouwen aan te passen aan mijn huisstijl. Magento vond ik destijds het mooist en gemakkelijkst maar het was zo traag dat zelfs na overstappen naar een sneller server het nog “stroop” was. Als ze iets meer willen investeren en zelf het beheer hebben neem je een WP webshop met een standaard thema.