WordPress Webshop Maken? Maak In 6 Stappen Jouw WordPress Webshop »

Veel freelance webdesigners starten trouwens van een thema, omdat dit de ontwikkelkosten enorm drukt én de eindfactuur voor de klant verlaagt. Wat zijn de verschillen tussen een free of charge thema en een betalend thema? Eerst en vooral, free of charge thema’s zijn niet slechter dan betalende thema’s!

Zelf maak ik regelmatig gebruik van Themeforest.De meeste thema’s kosten tussen $35 en $70. De thema’s die je op Themeforest koopt, hebben vaak ook demo-content die je kan installeren. Themeforest – betalende eCommerce thema’sDat is een enorm voordeel als je snel een website WordPress wil opzetten OF als je weinig ervaring hebt met WordPress. Die demo-content material omvat vaak ook de installatie van een volledige WooCommerce webshop inclusief voorbeeldproducten.

WordPress Webshop Met Studiopress Pro

Klik bovenaan het scherm op de knop “Thema toevoegen” Je komt nu in het venster terecht met een overzicht van alle gratis thema’s Rechts bovenaan, in het zoekvenster, vul je “woocommerce” in: Vind free of charge WooCommerce thema’sJe krijgt nu een overzicht van alle thema’s die zeker ook met WooCommerce werken. Naast gratis thema’s zijn er ook “premium” of betalende thema’s.

Eens WordPress right werkt, is het tijd om een thema te installeren! Had je al een WordPress-website of WordPress-blog, en heb je al een thema, dan is er geen probleem. Veel modernere thema’s zijn al voorbereid op WooCommerce en sowieso werkt WooCommerce bijna altijd. Installeer een gratis WordPress hosting WordPress thema Vanuit je WordPress installatie heb je rechtstreeks toegang tot een hele verzameling free of charge thema’s:

Dat maakt het gemakkelijk om de webshop verder aan te vullen. Zijn alle websites gebouwd met een bepaald thema niet hetzelfde? Dit is een terechte opmerking die ik vaak krijg. Maar het is uiteraard niet zo dat alle web sites gebouwd op een thema er hetzelfde uit zien. Een thema is een vertrekpunt, maar eens je je thema opvult met jouw emblem, jouw afbeeldingen, jouw teksten,… dan wordt dit echt wel een unieke web site.

Overal Toegang In Je Webshop

Eén van de beste websites om betalende thema’s te vinden zijnThemeforesten de website van WooCommerce. wordpress webshop Bekijk vooraf zeker grondig de demo’s, deze geven je een goed zicht op hoe je uiteindelijke winkel er uit zal zien!