WordPress Webshop Laten Maken? Nu €399,ninety Nine Eenmalig, Hoog In Google!

Heeft iemand hier ook final van of nog beter, wie weet de oplossing? Na het zien van je video’s ben ik gelijk enthousiast aan de slag gegaan.

Maar ik loop vrij snel tegen een ongemakje op. Na het installeren van de WooCommerce zie ik bij systeemstatus de volgende opmerking : Alleen staat dit nergens in de wp-config.php staan. Is dit nog op een andere manier te doen, of alleen nog by way of de host (mijndomein.nl)

Alleen de best module hoef je niet te kopen, die kun je bij de website van best Downloaden en handmatig configureren. Bedankt voor deze duidelijke tutorials!

WordPress Themes Voor Webshops

Kan dat ook een foto uploaden ? Voordat ik ga investeren, kan iemand deze vraag beantwoorden wordpress webshop ? Paul, heb je toevallig een goede oplossing gevonden voor je vraag?

Vervolgens begrijp ik ook niet hoe ik die kleine aanpassing kan doen in het wp-config.php bestand . Ik hoop dat je me kunt helpen. Ik heb reuze veel zin om mijn webshop te maken maar dan wel in het Nederlands! Met vriendelijke groeten, Joost Ik heb een webshop, en krijg nu ook aanvragen binnen vanuit het buitenland.

Dank voor de heldere uitleg. Ik heb website maken toch nog een klein probleempje.

Heb jij informatie over het integreren van Pakje Gemak in een Woocommerce webshop? De uitleg van PostNL zelf is nogal technisch, kan dit niet met een plugin of extentie geregeld worden toevallig? Ik zoek al een tijd het internet af maar kan er up to now niet echt wat over vinden?

Bijna de hele web site is in het Engels, maar wanneer males wil afrekenen en een land moet kiezen, is dit allemaal in het Nederlands. Ik kan nergens vinden waar ik dit kan veranderen in Engels! Ik wil een web site bouwen, waar men de foto kan uploaden en vanuit daar wordt de foto verder bewerkt.

Ik zou even mailen naar de hostingprovider. Let wel: Mijndomein is qua techniek geen ideale partij.

  • Hier een korte video over de installatie van deze WordPress plugin:
  • Betalingen met iDeal ontvang je het gemakkelijkste en meest veilig met behulp van Payment Provider Mollie.

Ik heb een afbeelding bij uitgelicht product neergezet. Zodra ik in de voorbeeldsite op het plaatje klik wordt het meteen in de header geplaatst. Is hier een oplossing voor ? Het enige wat WordPress hosting ik niet voor elkaar krijg is om meerdere produkten op een pagina te krijgen. Nu heb ik overal gekeken maar ik kan nergens een ‘toon aantal producten per pagina’ of iets degelijks vinden.

Alles Over Woocommerce