WordPress Problemen

Hierbij kun je denken aan de contactpagina, de dienstpagina en de over ons pagina die je op jouw web site zet. Bij het maken van een web site zal je het meest bezig zijn met dit menu-item in het WordPress Dashboard. Bijna alle pagebuilders hebben een gratis versie die voor de meeste mensen voldoende is. De meeste templates zitten inbegrepen bij het thema en de pagebuilder. In de video zie je een beknopte visuele uitleg.

Het is wat omslachtig, maar over het algemeen heb je jouw thema zo aangeschaft. Om aan te geven welke pagina de vaste homepage van de website wordt, ga je naar ‘Instellingen’. Hier klik je op ‘Lezen’, vink je bij ‘Startpagina toont’ het tweede vakje aan en selecteer je bij ‘Voorpagina’ die pagina die je ‘Home’ hebt genoemd. Heb je dit gedaan, dan sla je jouw wijzigingen op door te klikken op ‘Wijzigingen opslaan’. Als je dit hebt gedaan, krijg je alleen nog maar samenvattingen te zien op jouw website en geen hele blogberichten meer. Voor we je meer vertellen over het ontwikkelen van een web site, lees je eerst iets meer over WordPress.

Meer Handige Ideas Ontvangen?

Normaal gesproken zijn ze gekoppeld aan map wp-content/uploads. wordpress webshop Die staat in de root van je domein op de oude locatie.

Om hier even op terug te gaan heb je sowieso internet hosting nodig. Vervolgens kun je er zelf voor kiezen of je het free of charge Astra theme wilt gebruiken of wilt investeren in het Astra Pro theme dat $49 dollar per jaar kost. Hiermee krijg je een stuk meer mogelijkheden en templates tot jou beschikking. Natuurlijk kun je nog veel meer, maar aan het start is dit handige knowledge om te zien waar je tijd in moet stoppen. Binnen WordPress kun je in het menu aan de linkerkant klikken op “Pagina’s”. In veel gevallen staat hier al één pagina die automatisch is aangemaakt door WordPress.

Om te beginnen, wat is WordPress nou eigenlijk? WordPress is op dit second van schrijven het meest gebruikte Open-Source systeem voor het bouwen van web sites. Er zijn nog andere systemen die ook erg populair zijn zoals bijvoorbeeld wordpress webshop Joomla! En Drupal, maar WordPress is toch echt de grootste. Nou dat komt omdat WordPress heel gebruiksvriendelijk is. Nummer 1 is WordPress die meer dan 50% van de “CMS markt” bezit. Daarna volgt Joomla met 7%, en Drupal met ongeveer 5%.

Ga Snel Naar

Veelal gebruikt voor winkels voor gadgets als inloggen, winkelwagen en account. Met een thema als Divi kun je ook ervoor kiezen om bepaalde foto’s niet te laten zien op de de mobiel. Je kunt zelfs hele secties alleen voor de laptop maken en een uitgeklede versie voor de mobiel. Dit verkleinen zorgt ervoor dat je website sneller laadt en minder knowledge nodig heeft als je op de mobiel wordt gevonden. Heb je een mooie kleur op een website gevonden dan kun je bijvoorbeeld de extensie colorzilla in Chrome gebruiken om de kleur te vinden. Dit kan je natuurlijk ook gebruiken voor de foto’s die je zelf hebt geplaatst op je website.

De kosten daarvan verschillen per web site en probleem maar bedragen meestal € 60,00 tot € 120 WordPress hosting,00 exclusief BTW. Dan kun je nog de troubleshooting pagina’s in de WordPress codex bekijken.

– van je web site heeft, staat of valt met de content die je aanbiedt. Het moet bijvoorbeeld wel aansluiten bij het beeld dat ze bij jou of je bedrijf hebben.

Hieronder een korte guidelines die je na kunt gaan om meer duidelijkheid te krijgen over de manier van hacken. Na je beveiligingsscans terug te hebben gekregen, zie je dat je WordPress website is ‘gehackt’. Een gehackte web site kan schadelijk zijn voor je bedrijf en dus je klanten. En hierdoor kan je reputatie ook naar de knoppen gaan. Vanuit ons kantoor in Apeldoorn ontwerpen en bouwen wij de mooiste websites en vernuftige webapplicaties. Alles op foundation van WordPress; de meest populaire beheertool ter wereld.

Daarnaast scannen we met Patchman je web site op kwetsbaarheden die direct worden verholpen. Of twijfel je welk pakket het meest geschikt is? Je ontvangt binnen enkele minuten je logingegevens. Zo kun je meteen jouw WordPress-website bouwen. Meteen aan de slag met je WordPress-site of -blog?

  • Hoewel inactieve plugins je web site niet traag of trager maken, is het aan te raden om goed na te denken of je deze plugins wilt bewaren.
  • Maak gebruik van onze installatieservice om WordPress free of charge te installeren op jouw webhosting pakket.
  • Een ‘cache’ slaat data tijdelijk op wanneer een web site voor het eerst wordt geladen.

Welke functies jouw pagina allemaal heeft verschilt per thema. Wil je precies weten wat, zoek dan de handleiding van het thema op. Wanneer je je WordPress website bij een hostingprovider uploadt, betaal je de kosten van het hostingpakket. Een hostingpakket heb je al vanaf een paar euro per maand. In sommige gevallen is een domeinnaam al inbegrepen. De installatie van WordPress zelf is gratis, de installatiebestanden kun je downloaden van WordPress.org.

Met een pagina builder kun je dan elke gewenste pagina bouwen. Omdat je een website wilt hebben die je klanten aanspreekt, is een kleine rondgang op het net niet onbelangrijk. Ik gebruik zelf de Google Ads zoekwoordenplanner. Daarnaast de Google suggesties die je ziet zodra je begint met typen. Kijk ik wat voor bladzijden de concurrent in zijn website heeft. Doe je aan een vorm van content marketing, dan hou je ook een blog bij. Als ik ervan uit ga dat je WordPress gaat gebruiken.

Wanneer wij een WordPress website maken houden we altijd rekening met de eisen van Google. Google beoordeelt websites namelijk op steeds meer punten. Als internetbureau blijven wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.