WordPress Met Woocommerce Of Magento Voor Je Webshop?

Door gebruik te maken van dit soort extra codes, kan je alle pagina’s van je website een persoonlijke en unieke indeling geven zoals jij wilt. We ervaren de samenwerking met WEBtima als zeer prettig. We hebben inmiddels verschillende websites voor onze bedrijven WordPress website laten ontwikkelen en prestaties en functionaliteit zijn nog nooit zo goed geweest. Als laatste is de prijs-kwaliteit verhouding ook meer dan optimaal. Met de plugin Better Search Replace zoek je in de database naar die specifieke tekst en kun je het de plugin laten aanpassen naar de nieuwe tekst.

Natuurlijk kun je zelf aan de slag met het maken van een WooCommerce webshop en dat is natuurlijk altijd het goedkoopst. In die situatie kom je vaan met een paar honderd euro al een heel eind. Wij van Your Concept leveren veelal maatwerk webshops en zijn de kosten afhankelijk van je persoonlijke wensen. Grofweg meer dan de helft van de on-line webshops draait op WooCommerce als plug-in van WordPress.

Er is niet veel te doen op dit eerste venster van de configuratie, anders dan op volgende te klikken. Daarbij zijn de verzendmogelijkheden zeer uitgebreid te configureren. Je kan wereldwijd verzenden, maar ook prima enkel in bepaalde landen. Verder is het ook capabel om te gaan met dropshipping, waarmee Woocommerce bij uitstek ideaal is voor webshops die op verschillende fronten willen opereren . WooCommerce is ingericht om zowel fysieke als digitale producten te verkopen. Zeker als je webshopeigenaar is het cruciaal dat je weet wat er gebeurt in jouw webshop.

Ten slotte kun je onder het kopje ‘Integratie’ je Google Analytics ID invullen zodat je in Google Analytics kunt zien hoeveel bezoekers je WordPress webshop heeft. Vink hierbij ‘de tracking code toevoegen in de site footer’ aan. Onder het kopje ‘Voorraad’ vink je ‘vooraadbeheer activeren’ aan. Bij notificaties is het handig om alles aan te vinken. Vul bij ‘notification recipient’ je emailadres in waar je de notificaties op wilt ontvangen. Bij ‘lage voorraad drempelwaarde’ kun je een aantal invullen, bijvoorbeeld 2.

Onze talloze gerealiseerde webshops hieronder zeggen meer dan een mooi verhaal. [newline]In de systeemstatus sectie vind je een overzicht van de “health and performance” omtrent jouw WooCommerce webshop. Schakel de WooCommerce REST API uit of in, en bepaal meer instellingen die hiermee gepaard gaan. Je gaat hier definiëren hoe de verzendkosten worden berekent, instellingen maken voor factuur- en verzendadres …maar ook locaties en methodes omtrent je verzending. Je kan Paypal instellen voor jouw WooCommerce webshop, hier de benodigde gegevens invoeren en ook geavanceerde opties en API configuraties maken. Hiermee kun je bank-to-bank overschrijvingen mogelijk maken voor jouw WooCommerce webshop. We gaan nu even een blik werpen op alle beschikbare menu-items in WooCommerce.

Inhoud WordPress Woocommerce Webshop

In een later stadia van deze handleiding gaan we ook een Cookie-melding scherm instellen met een verwijzing naar de privateness verklaring. Daarnaast is het verplicht een melding te maken naar je algemene voorwaarden met het een verwijzing naar het herroepingsrecht. In stap (4.4) krijg je extra informatie over het inloggen op je WordPress website. In Stap (4.5) zie je het tussentijdse resultaat van de WordPress installatie. In stap (4.6) krijg je een korte toelichting over het dashboard van WordPress.

Het kan verschillen per land en is belangrijk om goed te configureren, ga daarna naar de volgende stap. Met WooCommerce kan je producten toevoegen die door een bezoeker in een winkelmand geplaatst kunnen worden. De volledige customer wordpress webshop journey wordt ondersteund.

Dus als ik het goed begrijp dan magazine je hier niet je persoonlijke mening geven? Ik dring je niets op hoor, als jij webshops wil bouwen met WordPress, be my visitor WordPress hosting. Daarnaast denk jij dat magento alles op het gebied van search engine optimization voor elkaar heeft?

  • Bijna de belangrijkste onderdelen bij het starten van een webshop is een goede logistiek van de pakketten.
  • Bedoel je dat je deze menu knop zelf wel nog blijft zien?

En uiteraard moet je ervoor zorgen dat alle informatie aanwezig is. Denk hierbij aan informatie over bezorging, retourneren, klachten en algemene voorwaarden.

Na de setup kan je kiezen welke betaalmogelijkheden je aan je klanten wil bieden. Voor het gebruik van Mollie betaal je per transactie tussen de €0,10 en €1,00. Dit is één van de meest makkelijke manieren om je on-line betalingen te regelen.

Daarbij wordt geen voorbewerkte template gebruikt. WordPress is altijd in ontwikkeling en blijft zich hierdoor met de markt mee ontwikkelen. Nieuwe functionaliteiten heeft u daardoor altijd binnen handbereik. Dit betekent dat er wel regelmatig onderhoud moet plaatsvinden van het thema en aan de Woocommerce plugin.