Woocommerce

Vervolgens maak je hier een aantal verzendmethodes aan. Je wordpress website kunt bijvoorbeeld pakketpost en brievenbuspost aanmaken.

Hiermee kun je op basis van gewicht, aantal, totaalbedrag, and so forth. instellen wat de verzendkosten zijn. Gratis verzending voeg je eenvoudig toe door de verzendmethode ‘gratis verzending’ toe te voegen en het drempelbedrag hiervoor in te stellen. Eventueel kun je nog kiezen om ook free of charge verzending te bieden met een kortingscode. Eventueel heb je nog een mogelijkheid om je webshop zo in te stellen dat je alleen verzendt naar de landen waar je aan verkoopt. Bij de algemene opties van je webshop kun je dit aangeven onder verkooplocatie en verzendlocatie.

Krachtige Manieren Om Je Woocommerce

Hier zijn verschillende varianten voor te vinden, onder andere. WordPress hosting zelf biedt er een aan.

Als voorbeeld maken we een verzendzone Nederland. De regio’s WordPress die we hierin aangeven zijn ook alleen Nederland.

Afhankelijk van de volgorde waarin je de verzendmethodes plaatst zullen ze getoond worden. Onze ervaring is dat je als je meer verschillende opties wilt aanbieden aan je bezoekers je al vrij snel uitkomt bij een plugin als Tablerate transport.

Informatie Over Woocommerce