Woocommerce Plugin Voor Partners

Word lid van onze Facebook-groep Deel jouw webshop ideas in onze Facebook-groep of stel vragen waar Woosa nog geen antwoord op heeft gegeven. WooCommerce plugin laten ontwikkelen

  • Deze WordPress tutorial heeft je web in sneltreinvaart door het proces van een webshop maken heen geholpen.
  • Een dergelijk thema kiezen kan je webwinkel snel veel handiger en mooier maken.
  • Vaak is het zo dat een commercieel thema meer opties biedt en een professionelere look biedt dan gratis thema’s.
  • Ga hiervoor naar Weergave > Thema’s >Nieuwe toevoegen in het Dashboard.
  • Je kan een thema downloaden en installeren.

iDEAL Checkout plug-in voor WooCommerce 3.zero+ Om de plug-in te downloaden, dient u akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden Als u geen verstand heeft van codetaal kunnen wij uw plug-in of script installeren. Heeft u vragen over de installatie’s/configuratie’s van onze plug-ins?

Belangrijke Vraag Bij Elk Webshopsysteem:

Vrijblijvende kostenindicatie? Functies van een WooCommerce / WordPress webshop

Gratis helpdesk by way of telefoon, e-mail en livechat Geen verplichtingen, maandelijks opzegbaar Echte mensen en een persoonlijke service

Tips voor een succesvolle webshop tijdens het Coronavirus Van welke plugin wil je een demo? iDEAL voor WordPress & WordPress is een module waarmee eenvoudig een Webshop kan worden geïntegreerd binnen WordPress. iDEAL Checkout heeft voor de WooCommerce module een plug-in ontwikkeld.

Download daarom de plug-in die bij jouw versienummer hoort – of anders de versie die er het dichtst bij in de buurt komt. Mocht een plug-in of script onverhoopt niet werken, neem dancontactop met iDEAL Checkout zodat we de iDEAL plugin ook voor jouw versie geschikt kunnen maken. naar onze algemene veelgestelde vragen sectie.

Woocommerce Installeren In Een Paar Stappen

Enhanced Ecommerce Google Analytics Plugin For Woocommerce

Onderstaande download bevat, naast de iDEAL plug-in, ook een handleiding (readme.html) met o.a. beknopte installatie-instructies. Deze scripts worden je door iDEAL Checkout GRATISaangeboden. Een donatie stellen wij dan ook zeer op prijs! *Wij testen en ontwikkelen onze plug-ins en scripts op foundation van de basisinstallatie van specifieke versie van webshoppakketten.

Je kunt ons Support Centerraadplegen voor documentatie. Neem dan contact op met onze Support Agents through . Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of heb je vragen over een van onze plugins? Neem dan contact met ons op by way website maken of onderstaande gegevens.

✔ Geen verplichting – kan maandelijks worden WordPress hosting geannuleerd! Ervaar de service van Woosa