Woocommerce Installatie Binnen De WordPress Admin

Productbeoordelingen Integreren

Je gebruikt deze plugin om een webwinkel op te zetten en deze vervolgens te beheren. Voor je WooCommerce kunt gebruiken, moet je de plugin echter installeren. Hoe je dit doet, lees je op deze pagina.

Hoe clone ik mijn WordPress web site? Hoe activeer ik CDN op mijn WordPress web site? Hoe optimaliseer ik WordPress voor een snellere website? Hoe update ik mijn WordPress website? Hoe maak ik een pagina aan in mijn WordPress website?

  • We gaan nu een menu aanmaken met de gewenste structuur en pagina’s.
  • Sleep ze dan in de juiste volgorde (je kan hoofdpagina’s en subpagina’s aanmaken!).
  • Ga daarvoor naar Weergave > Menu’s.
  • Zorg dat dit menu onderaan de Pagina als Hoofdmenu staat aangevinkt.

Hoe kan ik de aanvraag van een SSL certificaat aanpassen? Hoe verhuis ik mijn web site maker website naar een ander domein? Websitemaker: Hoe verwijder ik een pagina? Websitemaker: Hoe wijzig ik de achtergrond van de website WordPress website? Websitemaker: Hoe wijzig ik de achtergrondkleur van de website?

Hoe verhoog ik mijn WordPress memory limit? Hoe installeer je een WordPress theme? Ik kan geen media uploaden! Hoe los je een white screen of death op in WordPress?

Hoe installeer je gemakkelijk plugins op WordPress? Hoe verhuis ik mijn WordPress website naar mijn Vimexx webhosting pakket? Hoe activeer ik Memcached voor mijn WordPress web site? Hoe zet ik een ontwikkelomgeving op voor WordPress? Hoe verplaats ik mijn WordPress web site van de ontwikkelomgeving naar de reside omgeving?

Hoe reset of wijzig ik mijn WordPress wachtwoord? De 5 meest voorkomende fouten en oplossingen in WordPress! Hoe pas ik mijn profiel aan in WordPress? Hoe plaats ik een bericht op mijn WordPress website?

Websitemaker: Hoe voeg ik een galerij toe aan de website? Hoe kan ik Mijn Websitemaker over HTTPS forceren? Websitemaker: Hoe krijg ik de pagina indeling goed? WooCommerce is een van de vele plugins van het Content Management Systeem WordPress.

WordPress Plugins

Hoe kan ik WordPress emails met SMTP laten versturen? Hoe verberg ik email adressen in WordPress tegen Spam bots? Hoe forceer ik SSL in mijn web site WordPress hosting?

Hoe installeer ik Lets Encrypt SSL op mijn website? Hoe stel ik SSL van woocommerce Let’s Encrypt in op een subdomein? Installeer SSL certificaat op jouw emailserver