Woocommerce

Of we nou eenmalig een kleinschalige webshop wilt neerzetten of wekelijkse hulp van een van onze builders voor doorontwikkeling, we regelen het voor je. Ons staff heeft ruime ervaring met het ontwikkelen en onderhouden van WooCommerce webshops. Zo ontwikkelden we de webshop van Clean Nutrition, die in 2019 nog is genomineerd voor de Website van het Jaar. Om het maximale uit een WordPress webshop te halen is het belangrijk om constant WordPress zaken te verbeteren. Daarom voeren we wekelijks optimalisaties door voor Clean Nutrition. Staat er bij een plugin of thema in Loco Translate nog geen taalbestand?

In geval van de verkoop van virtuele producten kan de standing op voltooid gezet worden als de betaling is ontvangen. Er wordt je vervolgens gevraagd om je aan te melden bij Facebook. Op die manier kan Facebook alle belangrijke informatie uit je advertentieaccount ophalen en koppelen aan je webshop. Denk aan belangrijke doelgroep en omzetgegevens.

Op een professionele manier producten aanbieden en verkopen by way of je WordPress Website? Dat kan met WooCommerce, wereldwijd het meest gebruikte webshop software dat bekend staat om zijn gebruiksvriendelijkheid. Hierin denken we graag met je mee zodat jij jouw webshop succesvol kunt managen. De integratie van Woocommerce met een WordPress webshop wowerd eerder al beschreven als een belangrijk pluspunt voor de webwinkel software van Woothemes. Door de koppeling met WordPress is Woocommerce verzekerd van miljoenen gebruikers en developers die dagelijks actief gebruik maken van het platform. Er zijn talloze plugins binnen WordPress die je kunt installeren, maar lang niet alle oplossingen zijn goed of veilig.

Heb je nu een web site voor je bedrijf, en denk je er over na om op diezelfde web site ook producten on-line te gaan verkopen? Of wellicht wil je een geheel nieuwe webshop starten? Veel mensen kijken hier tegenop, en weten niet hoe relatief makkelijk dat eigenlijk is. Voor WordPress websites is er de WooCommerce plugin beschikbaar, waarmee je webshopfuncties aan een WordPress website toevoegt.

Stap Three: Betalingen Ontvangen In Woocommerce

Meer verkopen doen, rechtstreeks vanaf jouw Facebookpagina? Het mooie aan deze plugin is dat deze plugin ook nog eens statistieken bijhoudt. Zo kun je zien op welk product de meeste mensen aan het wachten zijn. Door dit inzicht kun je er rekening mee houden bij het inkopen van nieuwe producten. Door deze reminder te sturen zul je ervaren dat een groter proportion van je klanten een review zullen achterlaten.

  • Dit komt doordat ze veel informatie van jou moeten verifiëren.
  • Als extra beveiligingslaag voor een webshop is het aan te raden een plugin als iThemes Security Pro, Securi of WordFence te gebruiken.
  • Als bezoekers in jouw winkel hun gegevens achterlaten, dan gaan ze ervan uit dat jij die gegevens niet doorspeelt naar vreemden in je winkel.
  • We helpen onze klanten graag bij het uitdenken van de website tot en met de realisatie en daarna de optimalisatie en het onderhoud.
  • Voor maximale flexibiliteit, hebben downloadbare producten ook een invulveld voor verzendkosten .
  • Onder het genot van een heerlijke kop koffie nodigen we je uit om de mogelijkheden met elkaar te bespreken.

Onderstaande is alleen van toepassing als je bestellingen doorzet naar Exact Online facturen of bestellingen. In de lijst met debiteuren staan alleen de Exact Online debiteuren waarvan de naam een specifieke substring bevat. Je kunt hier een relatie leggen tussen de betaalmethoden in de webwinkel en een vaste debiteur uit je Exact Online administratie. Bestellingen met een betaalmethode uit de lijst worden dan altijd onder deze debiteur geboekt. Er worden in dat geval geen nieuwe debiteuren aangemaakt. Zijn de BTW instellingen gedaan en opgeslagen dan zul je altijd de ingestelde BTW tarieven zien.

Shared Hosting

Daarna kun je aangeven hoelang je de voorraad wilt behouden. Je organische vindbaarheid in Google is erg belangrijk. We kunnen je hierin begeleiden met de juiste zoekwoorden en de juiste sitestructuur. Hosting; in theorie heb je voldoende aan een eenvoudig shared-hosting pakket.

De database van WordPress is niet specifiek geoptimaliseerd is voor het opslaan van producten. Dat moet opgevangen worden door de server, er is dus meer rekenkracht nodig. Juist een webwinkel vraagt van ons om altijd bereikbaar te zijn en altijd te presteren. Dat is waar Managed Hosting om gaat en waar ons hart sneller van gaat kloppen. Vooruit zien, anticiperen, pro-actief handelen en altijd paraat staan als zich iets onverwachts voordoet. Door intensief samen te werken weet jij niet alleen hoe de verkopen zich ontwikkelen, maar ook welke invloed dat heeft op de Managed Hosting omgeving. Door hier transparant over te rapporteren bepalen we samen op welk moment WordPress hosting we moeten bij schalen.

Soms heb je waarde die incidenteel voorkomen voor één product. Je kunt elke waarde scheiden met een halve pijp “

De koppelingen van Silvasoft en e-Boekhouden.nl kun je free of charge downloaden uit de WordPress plugin retailer. Het is mogelijk om een van de free of wordpress website charge thema’s te gebruiken, maar die zijn meestal matig uitgewerkt.

Daarbij wordt een template altijd zodanig aangepast dat het origineel niet eens meer echt zichtbaar is. Voor meer informatie over hoe wij uw gegevens gebruiken, verwijzen wij u naar ons privacybeleid. “Storefront”die uitdrukkelijk werd ontwikkeld voor het gebruik van WooCommerce . De basisTheme overtuigt door zijn absolute eenvoud en biedt een uitstekende basis voor het bouwen van een winkel.