Woocommerce

Je kunt de koppeling eerst 30 dagen free of charge uitproberen. Tegen het einde van de proefperiode ontvang je een hyperlink waarmee je je contract kunt voortzetten. Als je na 30 dagen niet betaalt stopt de koppeling automatisch en heb je GEEN betaalverplichting. • Je kunt WooCommerce bestellingen met terugwerkende kracht importeren in SnelStart. Als het om Search Engine Optimization gaat, is Yoast search engine optimization de meest bekende plug-in voor WordPress.

Het onderzoek laat zien dat bijna 93% van de webshops niet de laatste replace van de gebruikte WooCommerce-versie heeft geïnstalleerd. Wanneer updates van het versienummer niet geïnstalleerd worden blijft een webshop kwetsbaar voor het probleem dat met die replace wordt opgelost. Opvallend is dat slechts 21% van de webshops de WordPress-installatie niet heeft bijgewerkt met de laatste update.

Meer site visitors zorgt voor meer queries per tijdseenheid, dat kost snelheid omdat sources gedeeld moeten worden. Als erveel producten in een categorie zitten heeft dat invloed op de laadtijd. Ik was verbaasd over de negativiteit, omdat mijn ervaringen met WordPress en Woocommerce op die schaal anders zijn. Nu wil ik mijn productcategorieen niet in mijn menu hebben, ik wil hier pagina’s aanmaken en deze doorlaten linken naar mijn productcategorieen. Daarnaast kan zelfs de beugel worden voorzien van de naam van jouw child. [newline]Input in het checkout-proces wordt real-time doorgestuurd naar de laserprinter in één van Joolz’ fabrieken in het land. Blije developers en marketeers maken blije ouders. Actief in meer dan 10 landen verovert Joolz in no-time de wereld met haar kinderwagens.

Hoe Installeer Je Een WordPress Webshop Thema?

Het is mogelijk om WooCommerce Nederlands te maken. Als jouw WordPress-installatie ook in het Nederlands is geïnstalleerd, zal WooCommerce automatisch ook in deze taal staan. Wil je juist een Engelstalige webshop vertalen naar het Nederlands? Dan kan je de plugin WPML met WooCommerce Multilingual installeren. Hiermee kan je de webshop vertalen naar het Nederlands. Wil je een webwinkel beginnen, maar weet je niet hoe?

Op alle pakketten wordt SSH standaard ondersteund. Vanuit ons dashboard kun je eenvoudig de instellingen opvragen en public key toevoegen voor toegang.

Beschik je niet over voldoende kennis en ervaring om dat zelf te doen, dan moet je hiervoor Magento specialisten inhuren. Magento geeft zelf aan dat je een ongelimiteerd aantal producten toe kunt voegen. Wanneer je met een e-commerce platform begint, droom je er misschien van om de volgende CoolBlue te worden. En je wilt natuurlijk niet dat die tientallen, honderden of duizenden bezoekers die tegelijk je webshop gebruiken time-outs of foutmeldingen te zien krijgen. Dan zijn je bezoekers zo weer verdwenen, en zullen niet zo snel terugkomen. Het toevoegen van content, zowel producten als pagina’s en blogs is erg gebruiksvriendelijk. Als het gebruikte thema geen pagebuilder heeft om de pagina’s mee in te richten, kun je de standaard blokkeneditor van WordPress gebruiken.

Sorteer Producten

Met deze koppeling is het mogelijk om bestellingen vanuit je webwinkel automatisch door te zetten naar je iMUIS Online administratie. Deze bestellingen hoeven dus niet meer handmatig in je boekhoudpakket ingevoerd te worden. Je kunt zelf instellen op welk second de bestellingen worden verwerkt in iMUIS Online. Nadat de koppeling geïnstalleerd is, worden bestellingen ieder uur vanuit de WordPress webwinkel opgehaald. Hoe meer je weet over je klanten en de manier waarop ze omgaan met je webshop, hoe beter je uiteindelijk kunt inspelen op de behoefte van je doelgroep.

Of wil je meer weten over de bijgeleverde diensten zoals E-mail? Onze vakkundige en enthousiaste medewerkers helpen je direct. Dan is de stap naar WooCommerce vaak een logische. Misschien hoeft jouw store niet per se die ‘webshop-uitstraling’ te hebben, maar wil je gewoon enkele producten aanbieden. Is het ook mogelijk dat de betaling binnen facebook blijft? Zo als ik het nu begrijp gaat de betaling dan gelijk over naar je eigen webshop.

Ik weet nu dat zowel design als de techniek achter de schermen tip top in orde zijn dankzij het team woocommerce van Buro Staal. Daarom gebruik ik het liefst de een mogelijkheid waarmee ik meerdere producten in één keer kan aanpassen.

Als je voor de eerste keer deze optie aanklikt, komt er een dashboard naar voren. Wellicht denk je er aan om een webwinkel te starten, maar waar begin je om dit te realiseren? De oplossing hiervoor is dichterbij dan je denkt. Het is namelijk heel makkelijk om je WordPress website te voorzien van een WooCommerce webwinkel.

Woocommerce Idin Plugin

De koppeling van je webshop aan Facebook levert je ook de mogelijkheid op om verschillende collecties te maken. Je installeert de plugin van Facebook for WooCommerce net als alle andere plugins door middel van het zip-bestand dat je gedownload hebt. Ook de Magento Community Edition is ook open-source en free of charge voor iedereen. Maar wederom komen hier kosten bij kijken indien je bepaalde functionaliteiten wil toevoegen die niet standaard in Magento zitten. Dit kan met betaalde extensies of als er geen extensie beschikbaar is voor de gewenste functionaliteit dan zul je een Magento Developer in moeten schakelen.

  • De product informatie staat netjes bij elkaar, web als de instellingen voor de webshop.
  • Je kunt hier iDeal, Paypal, Credit Cards, Afterpay en nog veel meer mogelijkheden aan koppelen.
  • Na activatie krijg je direct de vraag aan welke pagina je de webshop wilt koppelen.
  • Dropshippers krijgen een notificatie wanneer jij een verkoop hebt, zodat je je webwinkel helemaal kunt automatiseren.

Bovenaan zie je bijvoorbeeld een rij met ‘products’ die de hele breedte in neemt. Daarna zie je een stuk witruimte ‘blank spacer’. Dit zorgt ervoor dat alle elementen niet heel dicht op elkaar staan.

Volgens ons onderzoek is de plugin Related products for WooCommerce de beste keuze omdat er verschillende opties voor de relatie van producten mogelijk zijn. Voor de meeste webshops hebben wij met deze WooCommerce plugin goede resultaten bereikt. Voor het beste resultaat kies je, indien mogelijk, handmatig de gerelateerde producten. Met AutomateWoo verstuur je verschillende e-mail campagnes rechtstreeks vanuit WooCommerce. Hiervoor heb je verschillende triggers en je kan de gegevens van bestellingen en producten rechtstreeks in de e-mailberichten verwerken. Je kan AutomateWoo samen gebruiken met andere WooCommerce plugins en een aantal externe systemen. Denk bijvoorbeeld aan Mailchimp of ActiveCampaign voor je nieuwsbrief.

E-mailen, afdrukken en downloaden van PDF Creditnota’s & Proforma-facturen. Dan klik je op de grote paarse knop in het midden. Uiteraard staan wij voor je klaar als je vragen hebt over Rompslomp gerelateerde zaken. Rompslomp berekent geen further WordPress hosting kosten voor de integratie. De BTW codes worden getoond afhankelijk van de contract instellingen. Is er gekozen voor Exact Online excl dan zullen alleen de Exact Online BTW codes excl worden getoond.