Waarom Kiezen Voor Een WordPress Website?

Klik op ‘Update URLs NOW’ om alle interne URL’s te wijzigen. Log in op de nieuwe database through phpMyAdmin van de nieuwe database. Klik in phpMyAdmin linksboven op de databasenaam en vervolgens op ‘Importeren’. Klik bij ‘Te Importeren bestand’ op ‘Bladeren’ en selecteer het bestand van de geëxporteerde database. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een organisatie met meer dan 100 digital brains.

Wij snappen hoe we gebruik moeten maken van de nieuwste webtrends om het maximale uit je website halen. En we kennen WordPress door en door, waardoor we je website optimaal kunnen beveiligen en laten voldoen aan alle PageSpeed scores van Google. Geef WordPress bijvoorbeeld enkel schrijfrechten in /wp-content/uploads en in het huidige jaar (/wp-content/uploads/2015). Dan is de applicatie in staat uploads te plaatsen, maar is de kans dat een kwaadwillend script tussen andere bestanden wordt verstopt een stuk kleiner. Denk goed na waar de applicatie mag website bouwen schrijven en zie dat als ‘zwakke’ locatie. Dan is het mogelijk hier alternatieve maatregelen op te treffen of de locatie extra in de gaten te houden. Zo blijft uw website niet alleen veilig door de laatste aanpassingen in plugins bij te houden maar heeft u ook de laatste functies tot uw beschikking.

Plugins En Modules

Het is algemeen bekend dat bezoekers responsive websites waarderen. Als bezoekers op een web site belanden die niet responsive is, haakt maar liefst een derde af. Aangezien jouw WordPress web site op dit moment nog niet responsive is, bestaat dus de kans dat je een derde van je bezoekers verliest.

Nu we deze plugin hebben geïnstalleerd, kunnen we het thema Astra installeren en een gratis template uitkiezen die goed met Beaver Builder samenwerkt. Verder kan het zijn dat jij hier meer verschillende submit varieties ziet staan. Dit is afhankelijk van de plugins die je hebt geïnstalleerd en het thema waar je gebruik van maakt. Je komt nu op een pagina terecht waar je plugins kunt zoeken in de officiele WordPress plugin directory. Alle plugins die je hier kunt vinden zijn free of charge.

We zijn dan ook onderzoek doen naar een oplossing die voor iedereen werkbaar is. Als je er helemaal klaar voor bent, klik je nu op ‘Installeer’. Wij zullen de installatie van WordPress vervolgens automatisch voor je uitvoeren. Op deze pagina zie je de voortgang van de installatie direct terug. WordPress is direct te installeren zodra jouw webhostingpakket actief is. Heb je een WordPress Hostingpakket gekozen, ga dan direct naar het hoofdstuk ‘WordPress configureren op jouw domeinnaam’.

De Drie Dingen Die Je Nodig Hebt Voor Een Eigen Web Site

Je kunt je web site eenvoudig uitbouwen en optimaliseren voor zoekmachines. Voor alles geldt dat je daarbij vooraf de juiste keuzes maakt. Een nadeel van WordPress is dat er heel vaak updates uitkomen. Je kunt dit vergelijken met de updates die je pc of Mac moet downloaden en installeren. Deze updates zorgen er voor dat alles veilig blijft, of bieden nieuwe functionaliteiten en verbeteringen. Wanneer je jouw web site niet up to date loop je een beveiligingsrisico.

  • Maar bij het updaten van de plugin vervolgens ging het volledig mis en werkte te hele web site niet meer.
  • Nee, de lang aangekondigde full web site editor wordt hier geïntroduceerd.
  • Hoi Rob, ik heb die plugin eerder wel eens getest en dat ging niet altijd goed.

Ik wilde mijn wordpress website verplaatsen van een submap naar de rootmap. Veel dank voor deze zeer bruikbare, heldere handleiding! WordPress Leuk om zelf aan de slag te gaan hiermee, ik ben er bijna. Ik heb alle stappen met succes doorlopen, behalve stap 5 lijkt het.

Is het niet mogelijk een backup terug te plaatsen? Probeer dan handmatig alle WordPress bestanden opnieuw te uploaden through FTP, behalve de map /wp-content/ en het wp-config.php bestand. Download altijd eerst de meest recente versie van WordPress op nl.wordpress.org. Veruit de meeste WordPress problemen worden veroorzaakt door een plugin. Ook het gevreesde WordPress blanco witte scherm is een probleem dat vrijwel altijd door een plugin veroorzaakt wordt. Als stap 1 en 2 niet werken is de volgende stap het 1 voor 1 deactiveren van je plugins, web zolang totdat het probleem is opgelost. Zij gaan bijvoorbeeld als eerste kijken of ze een /wp-admin pagina kunnen vinden.

Wanneer wij een WordPress web site maken houden we altijd rekening met de eisen van Google. Google beoordeelt web sites namelijk op steeds meer punten. Als internetbureau blijven wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Je kunt hen bereiken via de knop ‘Neem contact op’ aan de onderzijde van deze pagina. In onze Knowledge Base vind je razendsnel antwoord op jouw vragen over WordPress Hosting. Met onze uitgebreide tutorials kun je direct aan de slag. Met Patchman scan je regelmatig je website op kwetsbaarheden en malware. Indien gewenst lossen we direct points voor je op. Je kunt zelf bepalen of je wilt dat bezoekers kunnen reageren op de berichten die je plaatst. Dit is de plek waar je jouw pagina’s kunt beheren.

Het lijkt mij daarom makkelijker om direct in WordPress wat simpels te maken. WordPress is het meestgebruikte contentmanagementsysteem ter wereld en wordt door de beheerders van zo’n tientallen miljoenen websites gebruikt. Ook zijn er tienduizenden plug-ins beschikbaar, die niet allemaal even veilig zijn. Ik geraak niet meer ingelogd in de admin van mijn WordPress website. Ik heb al tevergeefs geprobeerd om de plugins te hernoemen by way of FTP, maar krijg steeds een “Access is denied.” foutmelding als ik dit probeer. Hetzelfde bij het hernoemen van het actieve thema. De niet-actieve kan ik wel hernoemen, maar daar ben ik natuurlijk niet veel mee.

De kosten daarvan verschillen per web site en probleem maar bedragen meestal € 60,00 tot € one hundred twenty,00 exclusief BTW. Dan kun je nog de troubleshooting pagina’s in de WordPress codex bekijken.

Hierdoor kunnen wij customized made web sites maken en ben jij dus niet gebonden aan van tevoren bepaalde templates. Wij bouwen jouw website zo op, zodat ook jij uiteindelijk content kan plaatsen of aanpassingen kan doen op de web site. We hebben al een aantal jaren ervaring in ons vakgebied en blijven ons ontwikkelen. Zo krijgen we steeds meer kennis van systemen en de markt. We gaan een samenwerking aan en onderhouden steeds contact, niks zal een verrassing zijn. Want het is jouw website dus we hebben jouw enter nodig en jouw mening is dus van essentieel belang.

Wij raden de gedeelde internet hosting supplier Siteground aan. Zij leveren een geweldige service wanneer je problemen met je website WordPress hosting hebt. Gelukkig zijn veel goede hostingproviders erg bedreven in het herstellen van hacks.

Hiermee kun je een web site maken zonder dat je code hoeft te schrijven om een pagina te maken of veranderen. Je kunt jouw website maken met WordPress door in een beveiligde omgeving te werken met een simpele tekstverwerker.