Voorbeelden Van Professionele Magento 1 En Magento 2 Webshops

Eijdems Internet levert iedere Magento 2 webshop op inclusief een twee uur durende training. magento Magento 2 is ontwikkeld om het u als webshop-beheerder gemakkelijk te maken.

Aan de hand van uw doelstellingen en beschikbare middelen, kunnen we samen met u een on-line marketing strategie ontwikkelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Social Media, kortingscodes, zoekmachine optimalisatie en Ad Words. Indien nodig verwijzen we u naar een van onze search engine webshop freelance optimization en SEA companions.

Daarom is een twee uur durende Magento 2 cursus voldoende om de webshop zelfstandig te beheren. Wij ontwikkelen Magento 2 zo dat Google binnen korte tijd ook uw webshop indexeert. En zodoende in de zoekmachines zichtbaar is.

  • Unit4 is een ERP systeem waarmee wij Magento webshops koppelen voor logistieke doeleinden.
  • Zoek jij een manier om je productdata voor je Magento webshop in één centrale omgeving te beheren?

Uw webshop moet ook optimaal getoond worden op smartphone en pill. Hoewel Magento 2 in de basis geoptimaliseerd voor mobiel gebruik, besteden we altijd de nodige tijd om het responsive deel goed te ontwikkelen. Wij houden ook rekening met een snelle laadsnelheid van uw webshop.

Samen een case naar het hoogste niveau mogelijk tillen? Onze animaties en visualisaties Een Magento 2 webshop laten ontwikkelen vanaf € 10.000,- inclusief een uniek design! Voor deze vanaf-prijs migreren we ook uw Magento 1.9 webshop naar Magento 2.x. Eijdems Internet heeft ruime ervaring in het bouwen van Magento 2.x webshops.

Bezoekers beslissen binnen een aantal tellen of uw webshop interessant is of niet. Juist daarom de uitstraling van uw webshop belangrijk. De wesbhop moet professioneel en overzichtelijk uitzien. Onze professionele designer zal u verrassen met een ontwerp dat aansluit bij uw doelgroep. OVERZICHTELIJK ORDER- EN ADMINISTRATIESYSTEEM

Echter, of uw producten hoog scoren in de Google ranking hangt van veel factoren af. Erg belangrijk is bijvoorbeeld een uitgebreide magento hosting en unieke beschrijving van uw producten. Wanneer uw webshop klaar is komt de grootste uitdaging: daadwerkelijk omzet genereren.

Indrukwekkende Mogelijkheden Voor Een Optimale Klantbeleving