Vertaal Woocommerce In Het Nederlands

Groeit met vraag en aanbod mee, dus ook geschikt voor groeiende webshops. Als de bezoeker een bestelling heeft gedaan is het handig dat er een factuur van de bestelling wordt gegenereerd. Met de plugin WooCommerce PDF Invoices & Packing slips kan je een factuur op maat genereren. Je geeft alle velden aan die jij belangrijk vindt op een factuur, en geeft precies aan wie deze factuur in welke fase van het bestelproces binnenkrijgt. In de back-end kan je makkelijk je bestellingen beheren.

WooCommerce is de plug-in waarmee een webshop geïntegreerd kan worden binnen een web site. Met een groot aantal standaard blokken is het mogelijk om relatief snel een webshop op te zetten en in te richten.

Deze plugin maakt terugkomende facturen aan en zorgt ervoor dat zowel de klant als de webwinkel eigenaar de abonnementen kunnen annuleren. Wanneer je de plugin hebt geüpload krijg je van WordPress de melding dat de plugin succesvol is geüpload. Nadat de plugin is geactiveerd begin WooCommerce automatisch een proces om de belangrijkste instellingen te doorlopen. Een andere plugin die je hiervoor kunt gebruiken is Local Pickup Plus verkocht via WooCommerce.com, die is met $79,- en zonder gratis versie iets prijziger.

Denk maar eens aan alle producten en productcategorieën die op jouw website staan. Met een webshop heb je daarom al erg snel een volle database en daar moet de webhosting wel op afgestemd zijn. Cloud Hosting is niet alleen een stuk sneller, maar levert ook een hogere uptime. Jouw website staat in verhouding met normale hosting dus een stuk langer online. Hierdoor loop jij geen klanten mis en is jouw web site altijd bereikbaar. Naast dat het sneller is, is het ook een stuk veiliger. Jij deelt de server namelijk niet meer met honderden andere webshops waardoor de beschikbare kracht niet gedeeld hoeft te worden.

Woocommerce Koppeling Van Tussendoor

Heb jij een bed&breakfast of run je een kapsalon? Dan wil je natuurlijk on-line WordPress website boekingen kunnen accepteren.

In het scherm dat nu geopend is, vul je de gevraagde informatie in. Geef een goede beschrijving van de naam van de webhook.

Uit onderzoeken blijkt dat de gemiddelde abandonment tussen de 50% en 75% ligt. Met een Abandoned Cart Feature kun jij deze klanten terughalen naar jouw webshop en hen overtuigen om toch wel de aankoop te doen. Doe mee aan het Snelle Start Webinar, waarin Mira Sovilj je stap voor stap gaat uitleggen hoe het systeem werkt. Studioviv is hét webdesign bureau van Schagen en omstreken. Daarnaast is Dodo web een onderdeel van Studioviv waarmee we samenwerken met onze collega’s in de branche.

Het voordeel hiervan is dat je de plugin of eventuele nieuwe versies van WordPress niet meer hoeft te downloaden by way of het Admin Panel. Je kan onze plugin ook direct installeren vanuit jouw WordPress contentmanagementsysteem . Ook als er een nieuwe versie beschikbaar is, wordt dit weergegeven binnen jouw CMS en kan je de plugin zó updaten. Hier klopt niets van, WooCommerce is kan ook probleemloos draaien wanneer je honderden of zelfs nog meer producten wilt toevoegen aan je webshop. Er zit niet voor niks geen limiet aan het aantal producten dat je kunt toevoegen.

  • Bij het toevoegen van een simpel product, kan je ‘virtueel’ aanvinken in het productsoort paneel.
  • Met meer dan 8 jaar ervaring, creativiteit en analytisch denkvermogen helpt hij onze klanten on-line en offline groeien.
  • Als je ervoor kiest om de voorraad te beheren, zal het mogelijk zijn om voor elk afzonderlijk product de voorraad hoeveelheid aan te geven.
  • Vervolgens ga je in het menu naar ‘Plugins’ en klik je op ‘Nieuwe plugin’.

Spotler heeft ook een handige plugin ontwikkeld om eenvoudig formulieren op je WordPress-site te integreren. De betaalmethode kan je toevoegen door bij Instellingen te kiezen voor het tabbladBetalingen. Via dit tabblad kan je de verschillende betaalmethoden instellen. In het onderstaande voorbeeld zie je de verzendmethode met een huge WordPress hosting tarief. Het is ook mogelijk om free of charge verzenden of afhalen te selecteren. Wanneer je het producttype hebt gekozen, kun je aan de linkerkant de voorraad en andere eigenschappen van het product instellen.

Dit soort payment service providers hebben vaak een eigen plugin waarmee je betalingen in woocommerce kunt ontvangen. Zo heeft Sisow een eigen plugin voor WooCommerce die je free of charge kunt gebruiken. Mollie heeft ook zo’n plugin voor hun eigen betaalsysteem. Het is natuurlijk van groot belang dat de bestellingen die je in je webwinkel geplaatst worden ook daadwerkelijk betaald kunnen worden. Een advies daarin kan binnen deze WooCommerce handleiding natuurlijk niet ontbreken.

Handige plugins die dit automatisch voor jou doen. Dat scheelt veel tijd en voorkomt dat je per ongeluk verouderde informatie gebruikt. WooCommerce is een uitgebreid en prettig platform. Het werkt intuïtief, zowel om een webshop te runnen of om als consument aankopen te doen. WooCommerce is niet een e-commerce platform, maar een plugin voor WordPress.

Bestaat een product al in Exact Online dan wordt het product niet nogmaals toegevoegd. De regels voor het matchen van producten tussen Woocommerce en Exact Online kun je in deze FAQ nalezen.

Tegenwoordig kun je WordPress bij de hostingprovider laten installeren met één druk op de knop. De belangrijkste redenen om een WooCommerce webwinkel te maken zijn lage kosten en ontzettend veel flexibiliteit in de toekomst. Met WordPress houd je namelijk alles in eigen beheer. Vind je de standard thanks page bij WooCommerce niet mooi? Met Thank You Page Customizer for WooCommerce kun je snel en eenvoudig de thank you page aanpassen. Nou we toch al met een stukje sales en advertising bezig zijn, laten we deze plugin dan ook maar niet achterwege laten. Google Analytics is natuurlijk zeer krachtig, maar deze plugin doet daar nog een schepje bovenop.

Woocommerce is een plugin van WordPress, die het mogelijk maakt om een WordPress web site om te zetten tot een webshop. Het CMS is erg gebruiksvriendelijk en kan zonder technische kennis opgezet worden.

Hierdoor is het erg belangrijk om gebruik te maken van de juiste caching. Als laatste moet je bij een webshop rekening houden met externe partijen, die door middel van bijvoorbeeld een plugin geïntegreerd worden in de web site.

Heel eenvoudig om meerdere webshops naast elkaar op te zetten, bijvoorbeeld per land of per doelgroep (B2C / B2B). Wanneer je een e-commerce platform kiest, kun je natuurlijk talloze factoren met elkaar vergelijken. Om te zorgen dat je niet in het wikken en wegen blijft hangen, is het belangrijk van tevoren te beslissen welke factoren voor jou echt belangrijk zijn. Wij raden je aan om de onderwerpen in deze lijst in ieder geval mee te laten wegen. Is er een standaard waarde die je wilt laten zien bij je product dan kies je die hier. Deze wordt dan als eerste keuze getoond in de productpagina. Bij een variable product kun je opties (eigenschappen & variaties) toevoegen.