Professionele WordPress Website Laten Maken? Vanaf 850,

Wanneer je eenmaal menu-items hebt toegevoegd, dan komen deze aan de rechterkant van de pagina te staan. Het is hier een kwestie van slepen om de menu-items in de juiste volgorde te plaatsen. Ga nu met je muis over een pagina heen en klik op Snel bewerken. Dit is de snelste manier om een paginatitel te kunnen wijzigen.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor uw organisatie. Om het laden van de CSS- en JavaScript bestanden te versnellen, kun je ze optimaliseren. Om dat handmatig te doen, heb je toch improvement skills nodig. Gelukkig zijn er ook plugins die je kunnen helpen zoals Autoptimize en Fast Velocity Minify. Deze plugins helpen je de CSS- en JavaScript bestanden te optimaliseren, combineren en in een goede volgorde te laten.

Meedenken En Ontzorgen

Deze maakt van je standaard WordPress website een webwinkel. Toch is dit niet ideaal en zijn er gerichtere oplossingen voor webwinkels.

De kans is namelijk groot dat deze schadelijke code bevatten. Omdat anderen toegang tot je web site hebben gehad is het mogelijk dat er berichten of pagina’s zijn aangepast. Controleer en herstel dit waar nodig via de tekst editor van WordPress. Nu moet de nieuwe WordPress installatie verbonden worden met de database van de vorige website WordPress. Dit doe je door in de back-up het bestand wp-config.php op te zoeken. Open dit bestand met het programma Kladblok en vul bij onderstaande regel het wachtwoord van de database is, zoals je in stap 2 hebt ingesteld.

Jij zorgt voor de koppeling van het ontwerp en de functionaliteit van de website. Op Instagram ben ik iets te eerlijk, en ben ik creatief met het posten van ideas voor beter design. Op Twitter @Liesbeth_Smit tweet ik over voedings-wetenschap, vecht ik tegen misleiding, en uit ik mijn frustraties over saaie wetenschapscommunicatie. Inspirerende presentaties over voedingswetenschap, of workshops over wetenschapscommunicatie. Ik schreef verschillende boeken over voedingswetenschap en presentatiedesign. Vul het onderstaande formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Kies voor je e-mail, agenda en bestanden veilig in de cloud.

  • Of wil je ondersteuning bij het aanmaken van pagina’s of het wijzigen hiervan?
  • Een plugin voor je contact pagina is namelijk free of charge.

Als de hyperlink aangetroffen wordt, is de pingback succesvol. Als er meer plugins zijn die hetzelfde werk doen en de plugins bovenstaande vragen hebben doorstaan, houd er dan één en verwijder de rest.

In werkelijkheid hebben ze er ijverig aan gewerkt en er niet alleen een WordPress page builder van gemaakt, maar ook een full website builder. Met name de plugin all-in-one WP-migration is hier nuttig voor. Mocht je er met dit artikel niet uitkomen, dan helpen onze helden van support je hier graag bij! Je kunt hen benaderen door de knop ‘Neem contact op’ onder dit artikel te gebruiken. Zodra de installatie is afgerond, zie je in het groen een melding hiervan. Hierin wordt aangegeven dat je je domeinnaam kunt bezoeken om de installatie te starten.

Daarom leggen we nu uit hoe je inlogt op je dashboard en bespreken we de belangrijkste menuopties. Mogelijk heb je eerder al webhosting besteld bij Antagonist. Ook als je toen niet voor het WordPress-pakket hebt gekozen, kun je dit CMS gemakkelijk zelf installeren. Hieronder leggen we je uit hoe je dit doet met behulp van Installatron. Geen probleem, je zit op deze manier niet huge aan WordPress. Wil je op een later moment toch graag een website maken met bijvoorbeeld Joomla of Drupal, dan kan dat altijd.

Verder kun je rust en vertrouwen creëren voor je bezoekers. Ben je nog aan het overwegen welke kleuren mooi zijn voor jouw website? Je kunt een website als Coolers.co bekijken om kleurenpalet te maken voor jouw website. Ik raad je aan om niet meer dan three WordPress hosting hoofdkleuren te nemen. Wil je echter voor een bepaald menu-item een submenu maken, dan zal je de subitems onder het menu-item moeten plaatsen en dan ietsjes meer naar rechts. Het resultaat op de website zal er als volgt uitzien.

Het kan daarom lastig zijn om een vrij domeinnaam te vinden. Ik wens je ontzettend veel succes met jouw website! Mocht je nog vragen hebben, dan kun je altijd woocommerce contact met mij opnemen. Wil je meer weten over zoekmachine optimalisatie? Bekijk de WooCommerce handleiding als je hier meer informatie over wilt hebben.

Wanneer je WordPress op je hoofddomein installeert, geldt deze ook voor het (mits je de standaard DNS-instellingen voor je webhostingpakket gebruikt). Ik heb een vraag over mijn bestaande mail en wordpress installeren.

Vergeet niet dat afbeeldingen een grote impression hebben op je bezoekers. Zeker in een webshop kan een authentieke afbeelding het verschil maken tussen een conversie of niet. Het gebeurt ons regelmatig dat we een emblem aangeleverd krijgen in een Word document.