Nederlandse Magento Community

In dit scherm kan je de webshop wat meer naar jouw smaak maken. In dit voorbeeld veranderen we hier niets.

In deze stap maak je de gegevens aan voor de administrator In dit scherm kan je de gegevens van de administrator instellen. WaardeOmschrijvingNew magento hosting UsernameVul hier de gebruikersnaam van de administrator in, bijvoorbeeld ‘admin’.New EmailVul hier het e-mailadres van de administrator in.

Over Magento 2 Backend Development

Vervolgens komen wat algemene instellingen aan bod In dit scherm webshop vul je alle algemene informatie over de webshop in.

Je kan dit waar gewenst aanpassen.Vervolgens kan je op ‘Advanced Options’ klikken om geavanceerde instellingen aan te passen. WaardeOmschrijvingHTTPS OptionsHier geef je aan of je wilt dat HTTPS geforceerd wordt op de webshop, again-end of allebei. Wij adviseren om beide opties aan te vinken.Apache RewritesDeze instellingen zorgt voor doorverwijzingen by way magento of .htacces. In dit voorbeeld kiezen we voor ‘Files’.Wanneer alle instellingen juist zijn klik je op ‘Next’. Hierna vul je de geavanceerde instellingen in voor de webshop

  • Overgenomen van “/w/index.php?title=Magento&oldid= “
  • Categorie: Opensourcesoftware en vrije software program

De laatste stap is het daadwerkelijk installeren Klik op ‘Install now’ om de installatie af te ronden. Je krijgt dan een progressbar te zien.