Magento Integratie Gids

Ik denk niet echt dat ik tot de doelgroep van jouw artikel hoor. Volgens mij is het vooral een overzicht van de functionaliteiten van Magento zelf, iets wat natuurlijk ook al mooi zichtbaar is op /products/magento-commerce. Misschien dat het voor mensen die Magento nog niet kennen een handig artikel is. Wat betreft de cases, het zijn mooi vormgegeven web sites!

Maar ook voorbeelden van de outlets – toffe dingen die je kunt doen. Verschillende views en pricing voor B2C, B2C, internationaal, and so on. daar kan ik wel enthousiast over worden. Dus bedankt voor je suggestions Dennis. Als het lijkt dat artikel alleen ingaat op functies – gaan we daar in de volgende replace iets aan doen – dat is niet de bedoeling natuurlijk!

Schrijven voor het web Virtual classroom We wijzen je op ons privacybeleid en onze voorwaarden. Wij gebruiken ook FireCheckout. Onze verkopen zijn wel toegenomen. Ik zou eens moeten kijken of het daar door komt…

Je zou in Google Analytics kunnen kijken of je een verband ziet met de implementatie datum van Fire Checkout en je omzet. Dan kan je zo’n conclusie snel maken. Ik verwacht sowieso dat je iets van een verbetering ziet omdat het een aanpassing is aan een belangrijke pagina van het hele verkoopproces. De verschillen zijn zo groot dat het wel zichtbaar moet zijn. Wij hebben XTENTO PDF Customizer en MAGETREND Responsive Emails laten installeren.

We hebben tijdens het schrijven ook Magento consultants en shopgebruikers gevraag om input – dan krijg je wel wat interessante discussie: Wat zijn nu de échte kosten, ook van services magento, hosting, apps en custom programmeren?

Misschien ken je het wel, als je op zoek bent naar software program, dan beginnen op een gegeven second alle systemen op elkaar te lijken. Daarom liever een overzicht – wat niet de marketing pagina van de leverancier is 😀

Wat zijn de grootste Pros / Cons en Alternatieven? magento Is het al tijd voor headless?

Magetrends ben ik nog niet eerder tegen gekomen. Zijn ze een beetje betrouwbaar? Hoi Dennis, superhandig zo’n overzicht, handig startpunt als je begint met “upgrade shoppen voior je store” 😀 Lieke Verspaandonk en ik samen hebben net magento hosting vorige week een deep dive / evaluate live gezet over Magento 2 en Magento Commerce. Daarin wel wat over integraties, maar niet zozeer de Magento solely modules.

Twee heerlijke modules waardoor we veel minder van onze developer afhankelijk zijn omdat we zelf pdf-templates en e-mails aan kunnen passen! De PDF Customizer ken ik inderdaad, handig!