Magento Commerce Platform

Goede Documentatie

Met de grote hoeveelheid plug-ins is je webshop compleet maar dan ook compleet naar eigen wensen in te richten. Magento is geschikt voor webshops voor bedrijven van elke omvang. Door het full, modulaire systeem is het platform makkelijk uit te bouwen en veranderen bij elke wijziging in je enterprise e-commerce. Als Magento zo compleet is, waar heb je ons dan nog voor nodig? Proud Nerds en Magento zijn ‘partners in commerce’.

Wij gaan voor hoogwaardige webshops, de producten van Magento passen daarbij. Magento e-commerceplatforms zijn voor ons inmiddels gesneden koek.

Fulfilment, marketing, logistiek, financieel: al deze datastromen haal je met Magento makkelijk magento webshop uit één centraal systeem. Wie gaat voor een succesvolle webshop met alles erop en eraan, komt al gauw uit bij Magento.

Meer dan een decennium later is Magento nog steeds ongekend populair. Niet in de laatste plaats vanwege de unieke componenten. Voor een open supply magento hosting-pakket is Magento een zeer professioneel e-commerce platform. Zeker gezien de relatief lage kosten.

Zo weet jij wat we doen en wat we kunnen. En natuurlijk wat het laatste nieuws is in het land van e-commerce. Magento is de Tesla onder de e-commercesystemen. Een ijzersterk model dat staat voor gebruiksvriendelijke, complete, flexibele platforms voor je webshop, vol onbegrensde mogelijkheden.

Wat Is Magento 2?

Proud Nerd is trotse partner van Magento, ook wel het meest gebruikte ecommerce-platform in Europa. Bedrijven als KLM, PostNL en ANWB gebruiken allemaal Magento, dus wie voor een Magento-webshop kiest, bevindt zich in goed gezelschap. Crownstudent ZOVEEL MOGELIJKHEDEN EN TOCH EEN OVERZICHTELIJKE MOBIELE WEERGAVE Crownstudent Lees verder Magento werd in maart 2008 gelanceerd als professioneel open source webshop-pakket.