Magento Als Webshop? De Voor

Retail Uitgebreide betaaloplossingen voor retail Goede magento doelen Donatieoplossingen tegen gereduceerd tarief

Magento heeft uitgebreide mogelijkheden voor SEO . Je kunt op productniveau omschrijvingen en titels van de productpagina’s wijzigen. Om de laadsnelheid van de website te bevorderen is het mogelijk om javascript en css bestanden te optimaliseren. Hoe werkt het met updates voor mijn Magento Webshop?

Omdat het platform veel functies bevat is enige technische kennis vereist. De technische kennis zit hem met name in de configuratie en installatie van modules en het ontwikkelen of aanpassen van de template/design van de store magento. Hoe kan ik bepaalde functionaliteiten toevoegen aan mijn Magento Webshop? Magento is web als WordPress uit te breiden met verschillende modules.

Via de ingebouwde system upgrader is het mogelijk om de webshop op je internet hosting te updaten. Er worden regelmatig updates uitgegeven voor het dichten van veiligheidslekken en nieuwe functionaliteiten.

Een CSV bestand wordt vaak kant en klaar aangeleverd door bijvoorbeeld de leverancier waar je producten afneemt. Daarnaast is er vaak een koppeling te realiseren magento hosting met de leverancier zodat voorraden en prijzen automatisch worden bijgewerkt. Betaalmethoden webshop Kies uit nationale en internationale betaalmethoden

Ben je opzoek naar een bepaalde functionaliteit, dan kunt je de Magento Marketplace raadplegen. Hier kun je modules vinden voor marketing, betaling, verzending en website optimalisatie. Heeft Magento mogelijkheden voor web optimization?

Zorg er wel altijd voor dat je een back-up maakt van je webhostingpakket zodat je altijd terug kan bij eventuele problemen. Mijn webshop heeft veel producten, is er een mogelijkheid om deze snel in de webshop te plaatsen? Er is een speciale optie ingebouwd waarmee je zogenaamde CSV bestanden kunt uploaden. Een CSV bestand is bijvoorbeeld gemakkelijk te openen binnen Excel.

Credit Management Klantvriendelijk innen van openstaande facturen Subscription Services Complete oplossing voor het beheer van abonnementen Food & Nutrition Betaaloplossingen voor ordering apps en meals webshops

De updates worden free of charge beschikbaar gesteld waardoor je geen hoge kosten aan een ontwikkelaar hoeft te betalen. Is het mogelijk mijn Magento webhosting pakket te upgraden? Mocht je te weinig opslagruimte hebben dan kunt je bij Argeweb eenvoudig je webhostingpakket upgraden.

Een improve van je hostingpakket geeft bijvoorbeeld meer schijfruimte of meer dataverkeer. Heb ik uitgebreide technische kennis nodig voor het beheren van Magento?