Magento 2

Download de Smart Popups extensie hier voor Magento 1 of Magento 2. Wil je jouw CTR verhogen en ervoor zorgen dat webshop links nog meer opvallen in Google of in social media feeds? Dan kun je gebruikmaken van de Rich Snippets Suite van Magmodules. Hiermee zorg je dat je specifieke informatie kunt toevoegen aan webshop of productpagina hyperlinks magento webshop. Hierdoor vallen je hyperlinks nog meer op in Google, Facebook, LinkedIn en Twitter.

Marketing extensies voor Magento 1 & 2 Pop-ups zijn een effectieve manier om de aandacht van je bezoeker te grijpen. Ze kunnen helpen bij het verhogen van de conversie, het verzamelen van e-mail leads en het tegenhouden van webshop verlaters. Let wel op dat je pop-ups op de juiste manier inzet. Wanneer ze de gebruikservaring negatief beïnvloeden, kunnen ze er juist voor zorgen dat bezoekers je webshop sneller verlaten.

Download de Facebook chat extensie hier voor Magento 1 of Magento 2. Welke customer assist oplossing previous bij jou? Er zijn verschillende geavanceerde klantcontact- en ticketsystemen die een eenvoudige koppeling met Magento 2 aanbieden. Smartsupp en Facebook chat bieden een free of magento webshop charge oplossing, maar zijn voornamelijk geschikt voor kleinere webshops. Bij veel klantcontact kun je kiezen voor de betaalde versie van Smartsupp of één van de andere populaire tools: LiveChat, Intercom of ZenDesk.

Tot 1000 popup views per maand is de tool gratis magento hosting. Daarna betaal je vanaf $19 voor 10.000 views per maand.

Welke het beste past bij je webshop is afhankelijk van je specifieke behoeften. Vergelijk de verschillende instruments en maak gebruik van de free of charge probeerperiodes om te ontdekken welk platform jou de meeste waarde biedt tegen de beste prijs.