Introductie WordPress Web Site Beheren

Het was fijn om met ze samen te werken en het resultaat is erg mooi geworden. Ik laat zelf ook mijn twee andere sites WordPress hosting graag door Madoo maken.

Dit kun je doen door op de balk van de pagina te gaan staan en te klikken op het merchandise “Prullenbak” dat dan verschijnt. Voor de meeste zal dit daarom Nederland of België zijn. Hierdoor wordt de website of webshop beter toegankelijk voor de bezoekers die jij op jouw website WordPress wilt hebben. Zodra jij eenmaal een hostingpakket en domeinnaam hebt aangeschaft is de volgende stap het installeren van WordPress. Heb je gekozen voor een van de internet hosting suppliers die ik in de vorige stap aanraadde?

Direct Naar

Vanuit het dashboard van jouw internet hosting supplier kun jij dit eenvoudig zelf doen. Vervolgens moet je wel in WordPress wat instellingen aanpassen, zodat het ook hier goed gaat. Wij zorgen ervoor dat je web site goed zichtbaar is op ieder scherm. De introductie van smartphones en tablets heeft webdesign voorgoed veranderd. Waar we vroeger websites vooral bekeken met desktops, gebruiken we tegenwoordig steeds vaker smartphones en tablets.

WordPress is het meest gebruiksvriendelijke CMS op de markt. Dan denken we van start tot einde graag met je mee. Goede ondersteuning en coöperatie van de nieuwe hostingpartij lijkt me, zoals je zelf ook aangeeft, geen overbodige luxe.

  • Niet alles spreekt voor zich, wordt besproken in deze handleiding of leggen wij niet voldoende uit.
  • Maar goed ik draaf dus een beetje door Als beginnend ondernemer wil je snel iets in elkaar zetten voor een zo gunstig mogelijke prijs.
  • Ik zal je daarnaast ook tips geven over hoe je jouw web site naar het volgende niveau kunt tillen.

HIer zijn enkele betaalde thema’s waar ik al eens mee heb gewerkt. Deze thema’s hebben al een pagina builder in het thema.

Ik gebruik zelf Astra Pro in combinatie met Elementor Pro. Astra Pro geeft je namelijk zoveel additional ’s dat ik nu bezig ben om sommige pagina’s met Elementor over te zetten op alleen Astra met Gutenberg. Elke web site bestaat uit blokken en dat is handig, zo kun je precies bepalen welke blokken jij op je website wilt. Alle pagina’s in het hoofdmenu hebben als hoofddoel om je klant te laten weten, wie je bent en wat voor probleem je oplost.

Ze zijn kundig, snel, komen afspraken na, zijn makkelijk bereikbaar en zijn ook nog eens heel aardig. Je kunt nu ook zelf je WordPress website sneller maken zonder hulp van een developer. Test voordat je begint met het doorvoeren van de verbeteringen je website in GTmetrix.com of tools.pingdom.com om de huidige snelheid te berekenen. Voer de check na elke wijziging die je hebt doorgevoerd nogmaals uit om de wijzigingen een positieve invloed op de snelheid heeft. Sommige thema’s hebben ook al een soortgelijke minify functie ingebouwd. Het is dus goed vooraf wel enig onderzoek te verrichten of de plugin van toegevoegde waarde kan zijn. Qua mogelijkheden en resultaten is dit in veel gevallen de beste keus.

Aan de linkerkant kun je pagina’s toevoegen aan het menu. In eerste instantie zie je de meest recente pagina’s. Je kunt echter ook op het tabblad “Alles tonen” of “zoeken” klikken om een andere pagina op te zoeken. Je kunt dit eenvoudig doen door een vinkje te zetten bij een pagina en dan op de knop “Aan menu toevoegen” te klikken. Scrol door de templates heen en klik er gerust op.

Voorbeeld 1: WordPress Web Site Maken Met Neve En Elementor In 7 Minuten

We willen een mooie uitstraling voor de website en daarom zullen we een ander theme moeten gebruiken. Houd rekening met het doel en de doelgroep van je website.

De interface is intuïtief, maar niet meer up-to-date, vereist handmatig opslaan en is beduidend trager dan de concurrentie. Toch kunnen de voordelen van deze WordPress web page builder opwegen tegen de nadelen, afhankelijk van het toepassingsdoel. Je kan de configuratie wordpress webshop van WordPress nu starten door je domeinnaam te bezoeken of, als deze nog niet bereikbaar is, door naar de TransURL te gaan. Heb je een webhostingpakket gekozen, ga dan naar het hoofdstuk ‘Installeer WordPress’. Experimenteer er gerust op los met je WordPress-website.

Ben je wetenschapper of werk je bij een universiteit? Samen met Stephan van Duin help ik promovendi, hoogleraren en andere wetenschappers hun resultaten beter te presenteren, zodat zij meer impact hebben!