Handleiding Automatisch Verplaatsen Of Verhuizen WordPress Website

Het Leren Werken Met Het Cms WordPress

Een grote WordPress hosting provider kan dit bieden omdat ze een assist group over de hele wereld hebben zitten. Er is dus altijd wel iemand wakker en aan het werk. Ik heb nog geen Nederlandse WordPress hosting provider gevonden die dit kan bieden.

Is er wellicht een support forum waar je kunt zien hoe goed er wordt geantwoord op vragen. Ook belangrijk: hoe snel wordt er gereageerd. Is dat binnen 15 minuten of kan dat een paar dagen duren. En hoe zit het met help in de avonduren of in het weekend? Een voorbeeld van hoe je het niet wilt hebben.

Ik heb zelf op de meest onmogelijke uren assist nodig omdat ik ergens tegenaan loop. Daarom kies ik inmiddels altijd voor een grote WordPress hosting WordPress hosting provider met 24 uur per dag assist, 7 dagen van de week.

Een speciale vorm van help is de overstapservice. Sommige WordPress internet hosting providers bieden aan om je web site wordpress webshop free of charge over te zetten als je naar ze overstapt.

Ik moest laatst een website overzetten voor een klant en wilde daarvoor een extra database aanmaken. Het begon er al mee dat ik dat niet wordpress webshop zelf kon (suf!). Helaas hadden ze dat niet gedaan. We kwamen daar vrijdag na 17 uur achter en moesten vervolgens wachten tot maandagochtend voordat we verder konden.

De Voordelen Van Een Website Maken Met WordPress