Handige Woocommerce Plugins Voor Meer Verkopen!

Na het klikken op die hyperlink wordt je gevraagd of je zeker weet of je de plugin wilt installeren. Klik op ja en WordPress zal automatisch het stappenplan voor het instellen van je webshop starten. In principe ondersteunen we alle PHP versies waarop nog officiële safety updates plaats vinden. Vanuit het dashboard kun je eenvoudig de PHP versie voor elke individuele WordPress website aanpassen. Je ontvangt van ons op tijd waarschuwingen als gebruikte PHP versies gaan vervallen. We staan graag voor je klaar om de werking van je website onder de nieuwste PHP versies te testen en eventuele problemen in plugins en templates te identificeren.

WooCommerce is een van de vele plugins van het Content Management Systeem WordPress. Je gebruikt deze plugin om een webwinkel op te zetten en deze vervolgens te beheren. Voor je WooCommerce kunt gebruiken, moet je de plugin echter installeren. Zorg ervoor dat het betalingsproces voor je klanten moeiteloos verloopt en verbeter je conversieratio.

Dropshipping En De Kvk Inschrijving: Is Deze Nodig Of Kun Je Zonder?

De koppelingen van Silvasoft en e-Boekhouden.nl kun je gratis downloaden uit de WordPress plugin retailer. Het is mogelijk om een van de free of charge thema’s te gebruiken, maar die zijn meestal matig uitgewerkt.

Het is belangrijk dat je na het leggen van de connectie met Exact Online eerst de divisiecode van je Exact Online administratie instelt. Het configureren van additional gegevens, WordPress website zoals de BTW instellingen. Controleer na de installatie, mbv deze FAQ, of de koppeling werkt. De Exact Online factuur, bestelling of verkoopboeking wordt aangemaakt en toegevoegd.

Bij inbreuk op jouw merknaam kunnen wij voor je optreden. Direct toegang tot onze hostingexperts met Pro Support. Daarnaast is de storingsdienst 24/7 voor je beschikbaar. ResellerZorgeloos je dienstverlening uitbreiden als reseller internet hosting. Betrouwbaar, snel, aantrekkelijke marges, volledig whitelabel en schaalbaar. Inclusief ondersteuning van onze hostingexperts. Hier vind je een overzicht met de meest gestelde vragen..

Ontvang Onze Productbrochure

Voor het bundelen van producten moet je een app gebruiken. Je kunt een productbundelings-app installeren via de Shopify App Store. Klanten met hetzelfde e-mailadres of telefoonnummer worden overgeslagen tijdens een import. Alleen de meest recente klantvermelding waarvoor dubbele gegevens bestaan, wordt geïmporteerd. Als je gegevensimport is gelukt, zijn je product- en klantgegevens in het Shopify-beheercentrum beschikbaar. Als sommige van je producten of klanten niet zijn geïmporteerd, kun je na je gegevensimport handmatig een product toevoegen of een klant toevoegen. Voordat je je bestaande winkelgegevens importeert, moet je ze exporteren uit je WooCommerce-winkel.

Bij tabje Verzending kun je eventueel nog aangeven dat dit betreffende product een andere verzendklasse heeft, bijvoorbeeld voor brievenbuspakketjes. Hiermee kun je minder verzendkosten in rekening brengen voor die specifieke producten. De koppelingen zijn through webwinkelfacturen altijd 30 dagen free of charge uit te proberen. Om de integratie te kunnen gebruiken moet je dit opzetten binnen Rentman.Dit artikel neemt je door de stappen heen. Als je hulp nodig hebt staat ons support team voor je klaar. Pas je webshop aan zodat deze bij jouw merk en website past en kies welke materialen je wilt tonen. Houd er rekening mee dat sommige applicaties die je voor Woocommerce kan kopen wel betaald zijn.

  • Als vervolgens alles klaar is en naar wens, kopieer je met één druk op de knop al je wijzigingen naar je stay webshop.
  • Het fijne hiervan is dat je heel veel kan aanpassen.
  • Houten horloges, WoodWatch staat voor vakmanschap.
  • Verder worden servers ook lang niet zo vol gestopt als bij Shared webhosting.
  • Klik om deze verzendopties in te stellen op de WooCommerce homepage op de optie ‘Verzendmethoden’, die je helemaal onderaan kunt zien staan.

Daarna kun je aangeven hoelang je de voorraad wilt behouden. Je organische vindbaarheid in Google is erg belangrijk. We kunnen je hierin begeleiden met de juiste zoekwoorden en de juiste sitestructuur. Hosting; in theorie heb je voldoende aan een eenvoudig shared-hosting pakket.

Onder ‘Weergave’ in het linkermenu in WordPress, heb je de optie ‘Thema’s’. Kies een thema die bij jouw nieuwe webshop previous. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor het free of charge Storefront thema, wat door WordPress zelf ontwikkeld wordt. Producten moeten uiteindelijk naar je klanten worden verzonden, waar je misschien een of meerdere verzendopties gaat aanbieden. Klik om deze verzendopties in te stellen op de WooCommerce homepage op de optie ‘Verzendmethoden’, die je helemaal onderaan kunt zien staan. Onze WordPress hosting WordPress hosting is al voor jou ingesteld voor de hoogste snelheid, veiligheid, stabiliteit en vindbaarheid.

1 / Selecteer producten of subcategorieën in de vervolgkeuzelijst. In dit voorbeeld willen we stoppen met de free of charge verzending wanneer deze op 28 februari eindigt. 5 / Publiceer wanneer u tevreden bent en klaar om uw winkelmelding reside WordPress te laten verschijnen.

Tot slot is alles mogelijk door de eenvoud van het WordPress CMS, of je nu een custom made design of mooie template wilt gebruiken. Dit zorgt ervoor dat je snel een professioneel uitziende webshop in WooCommerce kunt opzetten. Een basisinstallatie van WordPress is voldoende om te starten met WooCommerce. De combinatie WordPress-WooCommerce heeft een voordeel, namelijk de schaalbaarheid van het systeem.