Een WordPress Webshop Maken In 7 Stappen Met Woocommerce

De pagina’s van je WordPress webshop kun je vinden bij Pagina’s » Alle pagina’s. Je kunt deze pagina’s bekijken door met je muis over de paginatitels te gaan en op Bekijken te drukken. Je kunt Mollie free of charge gebruiken, maar betaalt per iDeal transactie een vergoeding van €0,29.

Om je klanten de mogelijkheid te geven hun bestelling te volgen na hun aankoop, kan je gebruikmaken van een shortcode. Door de shortcode toe te voegen aan een aparte pagina, wordt er een aparte pagina toegevoegd voor het volgen van bestellingen. Het starten van een eigen webshop is niet eerder zo eenvoudig geweest. De tekst is ruim voorzien van duidelijke schermafbeeldingen.

WordPress Webshop Met Woocommerce

Maar waarschijnlijk wil je dat je klanten in Euro’s afrekenen, tenzij dat je van plan bent om internationaal te gaan verkopen. Als je dat allemaal hebt ingevuld klik je vervolgens WordPress hosting op volgende. Je zult merken dat je functionaliteiten mist als je aan de slag gaat met het bouwen van je webshop. Op dezelfde manier zoals je dat ook oplost bij WordPress.

  • MaliCompany helpt al ruim 10 jaar ondernemers naar een professioneel niveau op on-line gebied.
  • Je kan gebruik maken van software die veel zaken uit handen neemt, zoals Sendcloud.
  • De technische opslag of toegang die uitsluitend voor statistische doeleinden wordt gebruikt.
  • Dataverkeer is minder belangrijk omdat hostingproviders meestal genoeg ruimte hiervoor aanbieden.
  • BigCommerce was altijd stand-alone webshopsoftware.

De tweede versie van de web site moet al wat dichter liggen bij wat jij voor ogen hebt. Na het bespreken van deze versie gaan we aan de slag met de puntjes op de i. Zorg voor goede productfoto’s, liefst meerdere uit verschillende hoeken. WooCommerce is schoon en open source wordpress webshop geschreven. Hierdoor kunnen de sites van de useful resource eenvoudig worden aangepast naar uw wensen en de eisen van de situatie. Wil je een vrijblijvende raming voor een WooCommerce webshop?

WordPress Woocommerce Webshop

Zoals eerder gezegd is elke situatie uniek en zul je zelf moeten bepalen wat het beste bij je past en voor je werkt. De implementatie en de configuratie werkt hetzelfde als alle andere plug-ins. Een webshop zonder iDEAL is niet meer weg te denken binnen Nederland. Veel banken bieden de mogelijkheid om een abonnement af te sluiten voor iDEAL betalingen, je betaalt een vast bedrag per maand. Toch willen veel beginnende ondernemers niet maandelijks een bedrag betalen, hiervoor zijn er een aantal alternatieven. In het eerste kopje hebben we de titel en de beschrijving besproken. Het volgende onderdeel gaat over de korte beschrijving naast het product.

Als je het productbeheer liever wil uitbesteden om je volledig te kunnen focussen op je webshop, dan is het zeker de moeite waard om dropshipping te overwegen. Een groot voordeel van dropshipping is dat je zelf geen voorraden hoeft in te kopen of te beheren. Ook hoef je je geen zorgen te maken over het verzenden van de producten; dit doet de groothandel allemaal. Jij hoeft alleen maar de producten van de leverancier in je webshop te plaatsen en deze te promoten. Het thema dat ik gebruik heeft er blijkbaar zeven. Je kan met dit thema verschillende sidebars aanmaken en bij de meta-options van elk product, pagina en blogartikel bepalen welke sidebar je laat zien. Kortingsbonnen kunnen de verkoop van producten uit je webshop extra wordpress webshop stimuleren.

Dit thema herkent met welk apparaat je de webshop bekijkt en past daarop de indeling aan. Op een desktop wil je bijvoorbeeld 4 producten naast elkaar laten zien. Op een mobiele telefoon bijvoorbeeld 2 producten. In de meeste gevallen kunnen wij dit ontwerp omzetten in een werkende WordPress webshop die goed te bekijken is op een desktop, laptop computer, pill of mobiele telefoon. In eerste instantie is WordPress ontworpen als on-line bloggingplatform. Door speciale plugins en thema’s te installeren, kun je weliswaar een goed functionerende webshop maken, maar dit brengt wel wat werk met zich mee. Wie geen zin of tijd heeft om zich hier in te verdiepen, kan zich wenden tot webshopsoftware.

Magento is bijvoorbeeld van origine een e-commerce platform gericht op verkoop. Het is uitermate geschikt voor grote webshops met een groot, gevarieerd aanbod. Gebruik dit als als het verkopen van een groot assortiment producten het hoofddoel is. We gaan aan de slag met een eerste opzet van jouw WordPress webshop. Door middel van het maken van een functioneel ontwerp krijg je een visueel plaatje van hoe wij jouw webshop zouden bouwen en hoe het eruit komt te zien. Het lijkt op een bouwtekening, maar dan met de onderdelen van een WordPress webshop.

Zo heb je altijd zicht op de belangrijkste indicatoren. Magento 2 is een stuk gestroomlijnder en dwingt webdevelopers om volgens een bepaald stramien te werken. Zo vallen er minder gaten in bijvoorbeeld de extensies en maatwerkoplossingen. Goed om op te merken in dit verband is dat Magento als open provide systeem wel wat kwetsbaarder is dan closed supply systemen als Lightspeed. Goed technisch onderhoud is dan ook noodzakelijk. Magento staat bekend als een zeer schaalbaar webshopsysteem dat gemakkelijk meegroeit met je eisen en omzet. Een veelvuldig gebruikte betaalmethode is tegenwoordig iDeal.

Voor het volgen van onze trainingen heb je geen specifieke voorkennis nodig. Twijfel je of het niveau of de inhoud van een training aansluit bij jouw leerdoelen? Plan dan hier vrijblijvend een adviesgesprek in met career coach Nienke of Marianne. Goed tempo, gericht op het gene wat ik in de mail had aan gegeven te willen weten. John weet heel veel en vraagt jou eigen kennis en doel goed uit. Voor ninth Wave biking beheer ik hun webshop waar ik een maatwerk vertaalmodule heb ingebouwd. De website van Wedding Goodiebag is door mij gebouwd en uitgebouwd tot een platform voor bedrijven en bruidsparen.

Mocht jij toch besluiten dat je deze aanbevolen plugins wil, dan kun je ze hiermee installeren. Je zou ook bij Themeforest kunnen kijken voor goede, betaalde WordPress thema’s. Het is ook handig om even te checken of het thema van je keuze WooCommerce ondersteund. Welk thema je ookt kiest, zorg er voor dat deze responsive is.