Een Webshop Maken Met WordPress Woocommerce

Als bezoekers in jouw winkel hun gegevens achterlaten, dan gaan ze ervan uit dat jij die gegevens niet doorspeelt naar vreemden in je winkel. Dat is op het internet net zo, alleen gebeurt het daar veel meer dat derden toch toegang krijgen tot gegevens. Dus bezoekers verwachten niet alleen dat je de gegevens niet doorspeelt, ze willen er zeker van zijn. Dan houd je je als webshopeigenaar niet aan de (AVG-)wet en kun je flinke boetes krijgen. Voor jouw WordPress webshop heb je eerst een hostingpakket, domeinnaam en SSL-certificaat nodig. Heb jij al minimaal een Plus pakket, een domeinnaam en een SSL-certificaat?

Door een WooCommerce webshop kunt u een gemakkelijke en betaalbare manier vinden om uw verkoop te optimaliseren en een indrukwekkende indruk op de koper te maken. Ik creëer de on-line winkels in WooCommerce, rekening houdend met uw interesses en moderne vereisten van online website bouwen verkoop. Indigo Webstudio heeft mijn web site omgezet naar WordPress en dat is snel en doeltreffend gelukt. Ik heb er weinig tijd aan hoeven besteden, de communicatie lijnen zijn kort, er wordt snel gereageerd.

Zo zal de een aangeven al vanaf 300 euro een web site te kunnen, terwijl anderen geen prijzen noemen. Dan heb je veel meer invloed op het uiterlijk van je webshop dankzij de Theme Builder. Om deze reden alleen al is Elementor Pro naar mijn mening het geld waard. Je kunt een customized design voor je productpagina’s maken en deze vervolgens aanwijzen voor alle productpagina’s of aan individuele pagina’s. Je kunt verschillende variaties invullen, maar ik kies altijd voor “Variaties voor alle eigenschappen toevoegen“. Hier kun je ook je voorraad beheren, het product een artikelnummer geven, gewicht en afmetingen invullen, enzovoort. Het enige wat je echt in moet vullen in de prijs van het product.

Dit stappenplan heb ik gemaakt aan de hand van de video, dus bekijk die ook zeker. Het is tijd om een eigen webshop te maken met WordPress. Misschien denk je dat dit dagen, weken of zelfs maanden duurt. Dat hoeft echter helemaal niet het geval te zijn. In de onderstaande video heb ik namelijk binnen 3 WordPress hosting,5 uur een webshop opgezet. Als je gaat proberen om hoger in Google te komen dan is zoals op de foto’s te zien een account aanmaken bij Google Ssarch Console een echte aanrader. Je kan daar namelijk zien wat je mogelijke zoekpotentie is per zoekwoord.

In deze blog gaan wij kort en bondig maar stapsgewijs uitleggen wat een WordPress webshop is en wat je als bedrijf hiervan kan verwachten. Is het zelf bouwen van een WordPress webshop toch iets te lastig? Geen probleem ik assist je graag bij het bouwen van een WordPress webshop. In mijn portfolio heb ik diverse WordPress web sites en webshops staan. Met de plugin WooCommerce kun je vervolgens je webshop bouwen. Maak het je klanten gemakkelijk door ze de mogelijkheid te geven om te kunnen met betalen met bijvoorbeeld iDeal. Mollie koppelen aan je webshop is een fluitje van een cent.

Woocommerce Installeren Op Je WordPress Web Site

Je kunt per pakket verschillende tarieven rekenen, tarieven combineren, per land verschillende bedragen rekenen voor het verzenden en nog veel meer. Uw heeft een WordPress webshop laten maken door Online Kompas of een concurrent, hoe nu verder? U krijgt bij het start waarschijnlijk nog geen klanten. Dit komt natuurlijk omdat u nog niet vindbaar bent op Google. Zoals wij al eerder hebben aangegeven, heeft een WordPress webshop laten maken in WooCommerce enkele voordelen. Zo kunt u gemakkelijk plug-ins of modules toevoegen, eenvoudig producten toevoegen en natuurlijk de bestellingen inzien. Naast de various shortcodes biedt de WooCommerce plug-in ook de optie ‘WooCommerce reviews’ aan.

  • Je hebt dan een web site die one hundred pc afgestemd is op jouw wensen, jouw branche en jouw doelgroep.
  • Vervolgens konden consumenten zich dan inschrijven op een van deze ebooks.
  • Ook hebben we een overzicht van hoe snel de website is en hoe groot hij is.
  • Voor een wat professionelere uitstraling zou je kunnen kijken naar thema’s waar je voor moet betalen .
  • Zorg ervoor dat in beide vakken unieke informatie over het product staat, aangezien Google niet houdt van duplicated content material.

Als ik op nieuw product klik krijg ik een blanke pagina. Ik heb een .com website en mijn thema is portfolio 0.7.5.

Hierdoor zorgen wij voor een web site of webshop die altijd is geoptimaliseerd voor conversie. Het onderhoud aan een Woocommerce webshop is grotendeels gelijk aan het onderhoud van je WordPress web site.

De consumption kan digitaal, telefonisch of door middel van een persoonlijk gesprek. Tijdens deze consumption zullen wij uw wensen en de mogelijkheden bespreken.

Doordat heel veel thema’s en functies al ontwikkeld zijn, hoeven ze niet vanaf de grond met code opgebouwd te worden. Dit bespaart vele kostbare uren werk door programmeurs en andere ontwikkelaars, zoals andere webdesignbureaus meestal werken. Door handig gebruik te maken van de opties die deze software program biedt, kunnen we u dus een uitstekende WordPress webshop aanbieden tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Zoekt u een webwinkel die uitstekend bij uw bedrijf past, zonder daar duizenden euro’s aan uit te hoeven geven? JVH webbouw kan voor een WordPress webshop maken voorslechts € 1299,-. Daarvoor krijgt u een professionele webshop die klantvriendelijk, betrouwbaar en mooi vormgegeven is. Zonder dat deze maandenlang in ontwikkeling is, ellenlang overleg, of ander tijdrovend gedoe.

Hier kan je een zelfgemaakt bericht aanmaken dat naar je klanten zal worden gestuurd, nadat ze het product hebben aangeschaft. Verder kan je de volgorde van het product veranderen in het menu. woocommerce En bepaal je wel of niet de mogelijkheid tot het plaatsen van beoordelingen . Laten we beginnen met producten, hier ga je jouw webshop vullen met alle ingekochte en toekomstige producten.

Wil je zelf het design van de website bepalen, dan kom je in veel gevallen niet om HTML en CSS heen. Helaas zitten er ook een aantal nadelen aan een WordPress webshop. En het is eerlijk om deze ook allemaal te benoemen. Maar schrik niet, een aantal nadelen zullen misschien helemaal niet voor jou van toepassing zijn. Hieronder een voorbeeld van de analyse van Yoast. Per pagina kijkt het naar een aantal belangrijke web optimization factoren voor een focus trefwoord.

Voor een wat professionelere uitstraling zou je kunnen kijken naar thema’s waar je voor moet betalen . Een succesvolle webshop is gebruiksvriendelijk, snel en heeft de juiste call-to-action.

Onderhoud Woocommerce Webshop

Deze plugin kan van grote invloed zijn op de laadtijd – en daarbij vanzelfsprekend – de conversies, omzet en winst van jouw WordPress webshop. Nu je toegang hebt tot WordPress, kun je een SSL-certificaat gaan installeren. Vervolgens ga je naar WordPress en download je de Really Simple SSL plugin. Je kunt het SSL-certificaat nu koppelen aan jouw website. Nadat je dit gedaan hebt, kunnen mensen veilig jouw web site bezoeken.

De prijs hangt onder andere af van jouw wensen qua design, functionaliteiten, het aantal pagina’s en het aantal producten. Wil je graag weten wat de kosten zijn voor jouw gewenste WooCommerce webshop? Neem dan eens contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. Met de WPML Plugin vertaal je gemakkelijk en snel je webshop.