Een Webshop Maken Met Woocommerce En WordPress

Welke informatie wordt er getoond wanneer males uw home bezoekt? Hoe kunnen uw bezoekers specifieke producten vinden op uw website? wordpress webshop Nu er een goed beeld is van hoe de webwinkel eruit moet gaan zien en welke functionaliteiten deze moet hebben, kunnen we aan de slag met praktische zaken.

  • En laat de rest voor nu zitten.
  • Kijk vooral naar de dingen die je echt aangepast wil hebben.
  • Ik heb ‘Sticky Menu’ uitgezet .

Webshops

Dit is een bestand waarin alle particulars van een product verwerkt staan en dat u lokaal op uw laptop in een programma zoals Microsoft Excel kunt maken. Een bijkomend voordeel is dat de lokale bestanden direct als back-up kunnen dienen. Ook through zoekmachines kan males op zoek zijn naar een specifiek product. Men zoekt dan bijvoorbeeld op een SKU of de naam van het product. Wanneer uw product- of dienstomschrijving goed is, kan uw web site gevonden worden bij een specifiek product.

Zorg voor een plan hoe deze foto’s eruit dienen te zien. Wilt u zelf geen foto’s maken van alle producten die u levert, maar heeft uw leverancier foto’s van de de producten. Vraag dan toestemming of u deze mag gebruiken en zorg dat u deze toestemming zwart op wit hebt. Om te zorgen dat uw producten en/of diensten goed gevonden worden wanneer males zoekt op uw webwinkel, dienen ze een goede omschrijving te hebben. Verwerk hierin de woorden waarop u verwacht dat uw bezoeker het product gaat zoeken.

Misschien wilt u de klant een combinatie bieden met een bijpassend product voor een pakketprijs. Op welke manier wilt u dat uw klant contact met u op kan nemen? Bent u misschien aangesloten bij een commissie die zaken voor u afhandeld? Dit kan vertrouwen wekken en potentiële klanten over de streep trekken.

Om ervoor te zorgen dat uw webshop wordt herkend als onderdeel van uw bedrijf, wordt deze ontworpen aan de hand van uw huisstijl. Wanneer u nog geen huisstijl hebt of deze is toe aan een replace WordPress hosting, dan helpt onze designer u graag verder. Uw bezoekers willen graag zien wat ze kopen, goede foto’s zijn dus belangrijk hiervoor.

Hoe wilt u uw bezoekers door de webwinkel leiden? Wanneer males op uw webshop komt, ziet males WordPress website dan meteen de producten die u aanbiedt of is er sprake van een landingspagina?

Zorg dat uw webshop ook informatie bevat over levertijden en welke bezorgmogelijkheden er zijn. De inhoud van de webshop kan worden ingevoerd door handmatig ieder product aan te maken in WooCommerce. Hoewel dit een visuele voorstelling is van hoe het product getoond gaat worden in de webshop, is dit wel tijdrovend en omslachtig. Een andere manier is het importeren van een CSV-bestand.

De Nadelen Van Een WordPress Webshop