Een Professionele Webshop In WordPress? Ja Dat Kan! Dwork Webdesign

Waarom Zou Je Een Webshop In WordPress Moeten Laten Bouwen?

dus als je hem gevonden hebt, laat het ff weten. Al iemand WordPress hosting ervaring met deze app? Is dit ook mogelijk voor members?

Zodra ik wat verder ben kom ik zeker nog een keer terug om ook daadwerkelijk iDeal te implementeren, wellicht met WooCommerce! een goede aanvulling dit !!

Ik vind het altijd heel fijn als ik alles zelf kan doen en dan zijn dit soort tutorials goud waard! Ik heb ook een relaxt thema gevonden op WooThemes. Helaas lukt het me alleen niet om de koppen te wijzigen, zoals bijvoorbeeld op de homepage ‘recent WordPress website merchandise’. Mijn web site is verder in het Nederlands, dus ik zou daar graag ‘Bedels en stenen’ van maken bijvoorbeeld.

_ Een snelle oplossing is om de Theme-information in te duiden en vervolgens de zinnen die je gewijzigd wilt handmatig vertalen. Dit is minder internet én wordt overschreven bij een Theme-replace! Zeker geholpen bij het inrichten.

Heb je suggestions hoe ik dat kan doen? Fijn dat je zo geholpen bent met de tutorial zover!

Vertalen kan je op verschillende manieren doen: _ Kopjes boven widgets kan je vaak zelf wijzigen (dus Instellingen > Widgets) _ Je kunt string voor string het WordPress Theme vertalen met deze plugin

  • Amsterdam: WordPress in 1 dag
  • WordPress Webhosting kiezen »
  • WordPress voor Ondernemers
  • WordPress HandleidingBeginnen met WordPress »De beste Domeinnaam Kiezen »
  • WordPress Basics voor Ondernemers

Ik kan ‘m alleen niet vinden. Ik was benieuwd of je die extentie nog gevonden hebt..

Ik kan alleen niet vinden hoe ik op basis van de betaalmethode transactiekosten kan toepassen. Ik wil voor zowel iDeal als ook Paypal 50 cent transactiekosten doorberekenen aan de klant zoals je op meer websites website bouwen ziet. Dat is geen standaardmogelijkheid in WooCommerce! Er is wel een extentie voor, die ik zelf nog niet heb getest.

Ik wil namelijk ook graag weten hoe je transactiekosten kunt laten doorberekenen. Is er inmiddels al meer bekend over de extensie waarmee transactiekosten in rekening gebracht kunnen worden? Ik ben hier ook op zoek naar. @Bas, Ik ben ook nog steeds erg benieuwd naar die extensie..