De Beste Hosting Voor Je WordPress Website

Flexibel op korte termijn kunnen afspreken op locatie. Professioneel, snel ter zake, transparant, goede communicatie. Met de vraag bij JKC Media B.V. gekomen om voor mijn praktijk KRACHTRIJK een heel nieuw woocommerce totaalconcept te ontwerpen.Dit heeft Justin fantastisch gedaan!!! Justin denkt goed met je mee over wat jouw bedrijf precies nodig heeft en reageert snel op veranderingen die gemaakt moeten worden!

JKC heeft op een hele nette manier onze website verbeterd, werkt professioneel en prettig in communicatie. Goede ervaring met Justin en zijn bedrijf JKC Media. Bedankt Justin voor het ondersteunen/bouwen van onze web site. Ondanks er veel problemen waren met het webhostingsbedrijf, bleef de service en geduld erg goed van jkcmedia! Een fijne samenwerking tot dusver met Justin van JKC Media!

Snelle levering en een duidelijke communicatie. JKC Media heeft mijn evenement de Fame Game gesponsord met een huisstijl en een website. De opdracht is niet alleen goed uitgevoerd, het was mij ook duidelijk dat het bedrijf achter mijn evenement staat en mijn visie delen. Ontzettend fijn samengewerkt met JKC media.

Justin is een jonge, maar toch al zeer ervaren specialist op het gebied van webdevelopment. Hij heeft ons project/web site wordpress webshop keurig gemaak, met daarin de nodige eigen ideeën/input.

Zou JKC media BV zeker aanraden bij iedereen die een webdesigner zoekt! Professionele ondersteuning voor het realiseren van onze website.

Tips Voor Het Mkb Om Je WordPress Website Sneller Te Maken Zonder Hulp Van Een Developer En Dus Zonder Extra Kosten

Altijd bereid om mee te denken en schakelt snel. Zeer tevreden over Justin en aan te bevelen om met hem te werken. Echt super geholpen door Justin zeker een aanrader heeft verstand van zaken. Zoek je iemand voor je web site dan moet je zeker bij JKC Media zijn. Werkt ontzettend snel, en fijne communicatie!

Cursus WordPress

De prijs/kwaliteit verhouding is goed. Jong bedrijf, professioneel, prettig in contact, goed bereikbaar, snel reactie, denkt mee. Aanrader om mee samen te werken! Snel, efficiënt, kennis van zaken, komt afspraken na, prijs/kwaliteit verhouding zeer goed. Na een groot probleem met mijn website by way of tussenpersoon in contact gekomen met Justin.

Goed webdesign bureau voor al je websites WordPress hosting! Schakelt snel en helpt waar nodig.

Heb Jij Al Een WordPress Website?

  • Klik op de knop Nu installeren om de plugin te installeren.
  • Wel kan het zijn dat een plugin de betaalde variant promoot waar additional functionaliteiten inzitten.
  • Vervolgens krijg je de optie om de plugin te activeren.
  • Alle plugins die je hier kunt vinden zijn gratis.

Justin ik wil je hiervoor ontzettend bedanken. JKC Media werkt zijn projecten zorgvuldig uit. Een fijne website die binnen 3 weken al on-line stond. Wij bedanken JKC Media voor de prettige samenwerking. Direct contact en een mooie samenwerking aan kunnen gaan.