ᐅ Woocommerce Webshop

Loop voorop met onze laatste insights in Online advertising, Digital design en UX. Tijdens alle trainingen krijg je concrete kennis, suggestions en tools WordPress aangereikt waarmee je in de praktijk direct aan de slag kunt. Kijk bij de training die je wilt volgen naar de leerdoelen.

Je kunt dan meteen beginnen met het verzamelen van data over je bezoekers. Het is belangrijk dat je deze gegevens goed bijhoudt en op de juiste manier interpreteert. Ook is deze plugin al compatibel met Google Analytics four. Om jouw webshop nog een stukje beter te beveiligen, raden we je aan om de WordFence plugin te installeren.

Allround Web verzorgd al een aantal jaren voor mij de Website.” Tot grote tevreden heit denken mee snel en goed creatief. U kunt hier de betalings methode activeren of deactiveren, en wanneer u op beheren klikt kunt u ook instellen welk bericht uw klant bijvoorbeeld te zien krijgt. Deze biedt uitgebreide wordpress webshop ondersteuning om betalingen uit alle landen te ontvangen vanuit de meest gangbare betaalmethodes. IDEAL zit hierbij inbegrepen, maar ook SEPA, SOFORT, Credit/Debit Card, Bancontact, Apple Pay en meer. Tevens bestaat er een optie om abonnementskosten automatisch in rekening te brengen.

De plugin is een product van Thrive Themes en het is een tool waarmee je heel gemakkelijk opt-in formulieren kunt maken die er visueel aantrekkelijk uitzien. Ook hebben we een overzicht van hoe snel de website is en hoe groot hij is. Formidable Pro Add-Ons – User RegistrationOp onze webshop kunnen potentiële zakelijke companions een account aanmaken. Nadat ze een account hebben aangemaakt met het zakelijke formulier worden ze automatisch een “wholesale” klant. Ze krijgen dan andere prijzen te zien dan de normale consumenten. Formidable Forms is een free of charge formulieren plugin die we gebruiken voor ons contactformulier. We gebruiken de free of charge variant in combinatie met de pro variant die we hieronder hebben staan.

Producten Plaatsen In Je Webshop

Ook is het beheerders-dashboard is ingewikkeld, al is het wel mogelijk om vrij veel te doen in je webshop zonder kennis van HTML of CSS. Er zijn programma’s waarbij je zonder enige technische kennis een webshop kunt beginnen. Je kiest dan een template en je richt eenvoudig je website in en voegt je producten toe. Je moet namelijk een hostingpakket hebben, de software program downloaden, een template aanschaffen en vervolgens relevante plug-ins downloaden voordat je kunt beginnen.

Je kan ten alle tijden de betaalinstellingen vinden bij Woocommerce in het linkermenu en daarna instellingen te kiezen. Je kan vanaf dat scherm bovenin klikken op betalingen. Wanneer je voldoet aan bovenstaande eisen kan je met succes geld ontvangen via Mollie en je webshop. Je kan naast de productafbeelding in Woocommerce ook een productgalerij aanmaken. In deze handleiding heb ik drie extra foto’s toegevoegd . De productgalerij is een optie om meer foto’s toe te voegen om je product bijvoorbeeld op verschillende manieren te tonen.

We zijn erg tevreden met de nieuwe web site voor ons gezelschap. We hebben de samenwerking met Monkey Vision als zeer prettig ervaren. De webbouwers hebben erg goed meegedacht met al onze wensen wat betreft het ontwerp en de content-vulling van de web site. Fijne overdracht en ondersteuning bij gebruik van WordPress-systemen en apps.We are very happy with the brand new website for our group.

  • Bij Automated Taxes moet je ook gelijk Jetpack installeren.
  • We maken hiervoor een testaccount aan bij Mollie en leggen uit hoe het dashboard van Mollie werkt.
  • Wil je zelf het design van de website bepalen, dan kom je in veel gevallen niet om HTML en CSS heen.

Een andere handige plugin is de WooCommerce PDF Invoices & Packing Slips plugin. Met deze plugin wordt er namelijk automatisch een PFD van de factuur meegestuurd met de bevestigingsmail. Dit kan allemaal in bulk en je kunt de lay-out zelf aanpassen. De plugin is zelf free of charge, als je gebruik wilt maken van nog meer features, kun je voor de premium variant gaan.

WooCommerce is een van de meest populaire webshop modules binnen WordPress. Dit is niet voor niets, aangezien het CMS een echt succes blijkt te zijn. Het CMS geeft uw klanten de mogelijkheid in te loggen om zo hun bestellingen te bekijken. Ook is het voor uzelf mogelijk om statistieken bij te houden omtrent uw verkopen mits u hier behoefte aan heeft. Wilt u een snel en flexibel webshop CMS met alleen de functionaliteiten die u zelf in uw pakket wilt hebben? Dit systeem gebruik je om de inhoud van een website of webshop te beheren.

De webshop cursus is als groepscursus of als privécursus te boeken. Naast de cursus WordPress Webshop kun je bij ons onder andere de cursus Zoekmachineoptimalisatie of de cursus WordPress Premium volgen. Wanneer je op de Design tab drukt, kun je hier ook de achtergrondkleuren, tekst en andere designelementen aanpassen. Zorg vervolgens dat je de valutaopties goed instelt, en klik dan op Wijzingen opslaan. Log zodra je WordPress geïnstalleerd hebt in op je WordPress dashboard. Een theme is wat het uiterlijk van je WordPress site bepaald.

Één van de redenen dat ik zo graag met WordPress werk, is dat de mogelijkheden eindeloos zijn dankzij de vele beschikbare plugins. Een plugin waar ik dan ook groot fan van ben is WooCommerce. Met deze plugin kun je heel makkelijk zélf een webshop toevoegen aan je WordPress web site. Elke dag komen hier enkele tienduizenden webshops bij. Wanneer je besluit om een webshop te laten maken kun je kiezen uit veel verschillende systemen waarmee het kan. WordPress bevindt zich wel in andere klasse als het gaat om populariteit en gebruik.

De webshops zijn gemakkelijk zelf te onderhouden en het is eenvoudig om zelf nieuwe producten toe te voegen. Bovendien bieden wij altijd ondersteuningen wanneer je vragen hebt of er zelf even niet uit komt. Een goede gebruikerservaring en een mooi design zijn belangrijk om de bezoekers van je web site om te zetten naar klanten. Woensdag weet klanten te verbazen met unieke en snelle Woocommerce websites en webshops.

Met een goede e-mail marketingstrategie kan je (potentiële) klanten betrokken houden bij jouw website. Gebruik bijvoorbeeld automation om de klant automatisch te informeren hoe het product bevalt en om een evaluation te geven. Voor gebruikers van de WooCommerce plugin voor WordPress zorgt de module voor het automatisch uitnodigen van klanten voor het delen van een klantervaring . Bij elke afgewerkte bestelling wordt automatisch een uitnodiging naar de klant verzonden waarin hij uitgenodigd wordt om zijn ervaring te delen. Met evaluations vergroot je het vertrouwen en de conversie van jouw webshop.

De ontwikkelingen binnen WordPress gaan heel exhausting als het hierom gaat. Een jaar geleden was er alleen een API waarmee je orders naar andere systemen kon koppelen. Inmiddels kun je ook producten, klanten, voorraden, enzovoort ontsluiten via API. De bekende systemen die met webshops werken, willen nu ook aan WooCommerce gekoppeld worden. Het gaat dan bijvoorbeeld om administratiepakketten zoals Exact, om betaalproviders zoals Buckaroo en om verzendmodules zoals Paazl. Wilt u een bepaalde aanpassing aan uw website WordPress hosting laten uitvoeren, dan zijn hier natuurlijk kosten aan verbonden. Wij kunnen deze aanpassingen ook uitvoeren op bestaande webshops die wij niet voor u hebben gebouwd.

Hierbij laten we zien hoe de opbouw van een webshop eruit ziet en hoe alle pagina’s met elkaar in verbinding staan. Ook wordt er bepaald wat de meest effectieve navigatie is en welke functionaliteiten we gaan implementeren.

Dit is simpelweg een pagina met een formulier (naam en e-mailadres) wat men invult in ruil voor jouw gratis weggever. Je begint met het koppelen door in je Facebook te gaan naar de bedrijfsmanager waar je pagina aangekoppeld zit. Klik vervolgens hyperlinks bovenaan naast het Facebook emblem op de 9 puntjes, waarna het menu opent. De uitstraling van uw website is erg belangrijk. De indeling en move van uw web site is cruciaal voor uw bezoekers.